Oana Roman, declarații despre fiica sa după ce a jignit-o în direct, la TV: “Nu a vrut să stea la poză. Important e că suntem împreună”

Publicat: 25/12/2020 | 17:10

Oana Roman a făcut declarații sincere despre fetița ei pe care a jignit-o în direct, la TV. Mărturisirile fostei prezentatoare au venit odată cu publicarea a două poze din colecția albumului de Crăciun 2020. Isa a rămas în grija mamei sale după despărțirea părinților ei. Ocazional, copila își vizitează tatăl, potrivit declarațiilor făcute chiar de fosta parteneră de viață a bărbatului.

Oana Roman, poză de Crăciun alături de Isa, după ce a jignit-o în direct, la TV

Azi-noapte, în așteptarea lui Moș Crăciun, Oana Roman a pus pe masă preparate tradiționale și le-a savurat alături de fiica și mama sa, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Înainte să “bifeze” această tradiție din familia sa, vedeta le-a cerut sfatul prietenilor virtuali în legătură cu ținuta pe care să o poarte. În cele din urmă, decizia a fost luată de mica sa prințesă, Isabela.

“Voi ați ales ținuta 1, dar Isa a decis rochia. Și am ținut cont de alegerea ei!”, și-a anunțat Oana Roman susținătorii într-o postare pe Instagram Stories.

Ulterior, ea și-a filmat fiica în timp ce despacheta cadourile puse sub brad de Moș Crăciun și se bucura de fiecare în parte. Și, la un moment dat, diva a rugat-o pe Isa să se fotografieze împreună, însă, aceasta a refuzat-o… cel mai probabil, fiind nerăbdătoare să se bucure de darurile primite de la celebrul moș.

“Anul ăsta Isa nu a prea vrut să stea la poze! Important este însă că suntem împreună și suntem sănătoase. Cu greu am reușit să facem două poze și nu acelea tipice lângă brad. Bucuria venirii Moșului a fost însă mare!  Crăciun sănătos și fericit tuturor!” este mesajul așternut de Oana Roman pe contul ei de Facebook, în timp ce pe Instagram, unde a publicat doar poza din dreapta colajului de mai jos, ea a notat următoarele declarații: “E singura poză pe care am reușit să o facem de Crăciun. După multe rugăminți. Anul ăsta nu a vrut să stea la poză, așa că asta e tot ce a ieșit. Important e că suntem împreună. Crăciun fericit tuturor!”. Mărturiile Oanei Roman despre fetița pe care o are cu Marius Elisei vin la două zile după ce și-a jignit fiica în cadrul unui interviu live.

Oana Roman, masă tradițională în Ajun de Crăciun. Ulterior, ea și fiica sa au făcut câteva poze de album, iar pe două dintre acestea le-a făcut publice © Instagram Stories
Oana Roman, masă tradițională în Ajun de Crăciun. Ulterior, ea și fiica sa au făcut câteva poze de album, iar pe două dintre acestea le-a făcut publice © Instagram Stories

Nu rata: Cu multe kilograme în minus, Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada cu spumă! A dezvăluit un secret: “Încep un proiect în televiziune” | VIDEO

Oana Roman revine pe sticlă începând de luna viitoare

“(…). Sunt în discuții și în negocieri pentru ca, din ianuarie, să încep un proiect în televiziune. Nu este un proiect în care voi fi moderator, dar este un proiect în care voi filma foarte mult și mă veți vedea foarte des. Cred că săptămâna viitoare voi finaliza discuțiile și voi semna contractul. Așa că, avem foarte mari șanse să ne vedem din ianuarie pe televizor, cel puțin de trei ori pe săptămână. Și sunt foarte fericită că acest proiect a venit într-un moment în care chiar aveam nevoie de un proiect noi”, a declarat Oana Roman ieri, într-un mesaj video publicat pe Instagram Stories.