Oana Roman, declarații acide după ce a fost acuzată că și-a photosopat la greu pozele în care poartă body! Ce i-a transmis rivalei sale, Oana Zăvoranu | FOTO & VIDEO

Publicat: 04/01/2021 | 23:11

Oana Roman a făcut declarații acide după ce a fost acuzată pe social media că și-a photosopat la greu pozele în care poartă body. În plus, ea i-a transmis și un mesaj subliminal rivalei sale, Oana Zăvoranu. Tot azi, Querida a publicat un teaser de la noua ediție a emisiunii sale care va apărea peste două zile pe canalul ei de YouTube – subiectul principal este Christina Ich.

Oana Roman, declarații acide după ce a fost criticată că își modifică pozele

Astăzi, fiica fostului premier a postat trei selfie-uri pe care și le-a făcut în oglinda din baia vilei sale în timp ce purta un body mulat negru; ea a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus. Pe lângă numeroasele complimente pentru transformarea ei, Oana Roman a primit și câteva critici pentru că și-ar modifica fotografiile în Photoshop.

“Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun Photoshop” sunt gândurile așternute de vedetă într-o postare făcută pe Instagram Stories și pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului. Ulterior, ea a revenit cu următoarele afirmații: “Dimensiunile urii și ale răutății umane depășesc pe aceea a oricărei alte forme de viață de pe Pământ. Pur și simplu. Omul are în el cruzime și rău mai mult decât orice altă vietate. Și asta face ca omenirea să fie în pericol iminent. Noroc că există și bunătate, și solidaritate, și bine absolut. Se mai înclină balanța. Cât s-o mai putea.

Nu rata: Oana Roman și Marius Elisei, despărțire cu scântei! Fostul partener refuză să mai vorbească cu ea. Ce le-a mărturisit fanilor

După ce Oana Zăvoranu i-a comentat iar postările și a precizat și ea că “a îndoit cada și pereții de la Photoshop”, fiica fostului premier s-a filmat în cadă, iar pe înregistrări a scris următoarele mesaje:  Am strâmbat peretele în boomerang! :)))) Să rupem cada, că e curbă la margini și se vede peretele strâmb. Are careva un topor? și Da! Am strâmbat peretele în video. Nebuna de mine. Pe filmarea urcată pe Instagram Stories, Oana Roman a declarat: “Sunt mulți oameni care au probleme și nu înțeleg că peretele ăla din spate, vezi, e strâmb așa… pentru că marginea de la cadă este rotunjită, înțelegi? Nu e Photoshop, păpușelelor care sunteți voi drăguțe și minunate! Uite, așa e peretele: strâmb! Că așa vine cada aia! Rotundă, știi? Ați vrut video, video! Asta sunt, nu «photoshopez» nicio poză, aveți probleme la bibilică mari de tot”.

Citește și: EXCLUSIV | Cinci vedete vs. Oana Zăvoranu. Ce i-au cerut “influencerițele” în instanță actriței din Sacrificiul”

Descoperă și: Oana Zăvoranu vrea copii! Iubitul Alex Ashraf a făcut anunțul: “Curând!”