Oana Roman, de râsul internauților după ce a dat o lecție de bune maniere. Ce a spus despre Theo Rose: „Nu știu dacă așa a învățat-o cineva”

Publicat: 01/05/2021 | 09:49

Oana Roman a ajuns subiectul amuzant al internauților, după ce vedeta a arătat pe internet o regulă a bunelor maniere. Pentru a concretiza teoria, Oana a dat-o exemplu pe Theo Rose.

Pe contul său de Instagram, fiica lui Petre Roman a postat o regulă a bunelor maniere ce ține de poziția unei femei când stă pe scaun.

„Apropos de bunele maniere și de codul de etichetă. Aceasta este poziția corectă  a picioarelor pentru o femeie. NICIODATĂ picior peste picior. Bravo, Theo Rose! Nu știu dacă stă așa instinctive sau a învățat-o cineva, dar este perfect!”, a spus Oana pe InstaStory.

Imediat după, un internaut i-a preluat postarea pe Grupul Pamflet Media Influencer, unde a atașat și câteva fotografii cu Oana stând întocmai cum ea preciza că nu este corect, și anume picior peste picior.

Internauții au „taxat-o” grav

„Pe teorie n-o intrece nimeni…cu practica sta prost din toate punctele de vedere…Penibila din nou.

Asta e tot pe sistemul fă cum zice popa, nu cum face popa.

Eu știam că poți să stai și picior peste picior însă trebuie să ai o anumită poziție. Mai exact:

„Daca o femeie sta pe scaun, nu ar trebui sa-si incruciseze picioarele. Genunchii ar trebui sa fie tinuti strans si apoi sa-i incline in lateral. Isi poate incrucisa picioarele numai daca pune un picior in spatele celuilalt.”

Hai că suntem bine. Ne dă Onuca lecții despre bunele maniere.  Inițiativa e de lăudat, nimic de zis, dar să vină de la persoana potrivită, nicidecum de la una care rupe de îndoaie photoshop-ul în două, minte de îngheață apele și asumarea e 0. Oare ea chiar nu își dă seama cât de penibilă este și că de fapt astea sunt cu adevărat bubele ei, nicidecum kg”, au scris câteva persoane pe grupul menționat.