Oana Roman, de nerecunoscut! A atras toate privirile la un eveniment, după ce s-a afișat cu o schimbare de look radicală. FOTO

Publicat: 13/06/2021 | 17:52

Oana Roman a trecut prin numeroase transformări, dar cea mai recentă dintre ele i-a lăsat pe fanii săi fără cuvinte! Vedeta s-a afișat la un eveniment îmbrăcată într-o rochie neagră care îi punea talia în evidență, dar detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că Oana a slăbit enorm și arată cum nu se poate mai bine.

La cel mai recent eveniment la care a participat, Oana Roman a atras privirile tuturor. A îmbrăcat cea mai cool rochie, neagră și de lungime potrivită, care îi punea și talia în evidență, iar cireașa de pe tort a fost faptul că vedeta a purtat o perucă blond-ceuușiu, cu breton, care îi venea de minune.

Fanii Oanei Roman au fost extrem de încântați de noua schimbare și au felicitat-o pentru curajul de care dă dovadă de la o vreme, atunci când vine vorba de imaginea sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman, “dependentă” de peruci: “Tot încerc modele”

Recent, Oana Roman a mers să viziteze un loc din județul Ialomița și și-a pus o perucă, pe care a tot aranjat-o în timp ce a făcut o filmare pentru IG Story.

“Am ajuns într-ul loc absolut minunat, unde se pot face niște super mega petreceri! Și vreau să vă arăt cum arată. Și, sigur o să organizez și eu niște petreceri aici, pentru că este absolut superb!”, a mărturisit vedeta, vizibil entuziasmată.

Ulterior, aceasta a publicat două imagini în care poartă o perucă cu păr blond, iar una cu păr roșcat și a făcut un sondaj în rândul persoanelor care o urmăresc pe Instagram. “Mă vopsesc de foarte mulți pentru că din păcate. Am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”a declarat fiica lui Petre Roman într-un interviu oferit de curând la Antena Stars.