Oana Roman, apariție spectaculoasă! S-a îmbrăcat elegant, iar fanii… “Ești superbă, radiezi!”

Publicat: 17/01/2020 | 16:25

Oana Roman a slăbit mult și îi stă foarte bine, ba chiar parcă a întinerit, după ce a pierdut mai multe kilograme. Fiica fostului premier, aflată într-un amplu proces de transformare, a urcat, recent, pe contul personal de socializare o fotografie cu care și-a lăsat fanii cu gura căscată.

Oana Roman s-a îmbrăcat elegant, iar prietenii virtuali pe care îi are au remarcat imediat că a slăbit spectaculos și că arată foarte bine.

“Ce frumoasă eşti”, “Ești superbă și cred că schimbările pe care le faci îți fac bine, radiezi”, “Fă tot ce te face fericită”, “Felicitări pentru noul look!”, “Ținută, atitudine, prestanță , eleganță”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Oana Roman.

Criticată pentru greutatea

Oana Roman nu a avut deloc o viaţă uşoară, fiind pusă de mică sub „lumina reflectoarelor”,  prin prisma slujbei tatălui său, Petre Roman, fostul premier al României, în anii ’90.  Nici mai târziu nu i-a fost mai uşor, deoarece a fost mereu criticată pentru greutatea ei, iar viaţa personală i-a oferit multe dezamăgiri. Oana mărturisea că una dintre cele mai mari dorinţe ale ei este să aibă un copil, dar nu bănuia pe atunci că va reuşi să-şi îndeplinească visul.