Oana Roman a vorbit despre depresia de care suferă de ani de zile! „Este extrem de periculoasă și poate fi fatală”

Publicat: 09/05/2021 | 19:12

Așa cum și-a obișnuit fanii din mediul online, Oana Roman vorbește deschis despre lucrurile ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a abordat un subiect sensibil și a ales să vorbească despre afecțiunea de care suferă de mulți ani, depresia.

Oana Roman le-a recunoscut internauților că se confruntă cu depresia și anxietatea încă de pe vremea adolescenței și că de-a lungul timpului a trecut prin tot felul de stări. Aceasta a avut și episoade negre, dar acum cu ajutorul terapiei a reușit să țină afecțiunea în frâu și să îi limiteze consecințele. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A AJUNS DIN NOU LA SPITAL, DUPĂ ACCIDENTUL SUFERIT ÎN EGIPT: ”ÎNCEPUSERĂ SĂ MĂ DERANJEZE”)

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus Oana Roman pe Instagram.

„Ea nu dispare 100% niciodată”

Oana Roman le-a dat curaj celor care se confruntă cu aceleași probleme. Vedeta a spus că depresia nu poate dispărea, dar se poate lucra ca ea să nu revină puternic și să nu afecteze viața. Mai mult, Oana Roman și-a sfătuit fanii să ceară ajutor de specialitate și să nu se lase copleșiți de probleme și tristețe. (VEZI ȘI: OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI, DIN NOU ÎMPREUNĂ! CEI DOI AU PLECAT ÎN VACANȚĂ)

„Ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”, a mai spus Oana Roman.

 

Sursa foto: Instagram