Oana Roman a spus adevărul despre despărțirea de soțul ei: „Marius este…”

Publicat: 24/12/2019 | 10:48

O perioadă dificilă în viața Oanei Roman, după ce vedeta a postat un mesaj-suroriză în mediul online și a anunțat separarea de Marius Elisei. Nu a scris cuvântul ”divorț”, dar recunoaște că această neașteptată separare ar trebuie să ”lămurească” unele semne de întrebare.

Oana nu dorește să dezvolte un astfel de subiect sentimental care își pune o amprentă negativă asupra vieții de zi cu zi și este conștientă că numai timpul ar putea să ”decidă” care va fi evoluția în ceea ce privește relația ei cu Marius. Fetița celor doi trebuie să fie protejată și să beneficieze de dragostea și sprijinul ambilor părinți. Iar Oana Roman, așa cum mărturisește, trece printr-o perioadă în care este obligată să analizeze foarte bine întreaga situație.

”Am avut un sfârșit de an cu foarte multă treabă și cu foarte multe gânduri, frământări sufletești. Cel mai mult mă deranjează acum că mă simt epuizată, am nevoie de odihnă. Nu doresc să discut public acest lucru. Nu am vorbit despre divorț, ci despre o separare care este menită să lămurească niște lucruri. Nu știu ce va fi, din acest motiv nu vreau să dezvolt subiectul. Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația. 
Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot” , a spus Oana Roman la ”Star Matinal”.

Oana Roman și Marius Elisei

”Nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni”

Chiar dacă s-a bătut monedă pe separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei, vedeta consideră că ”nu este sfârșitul lumii”. A existat o perioadă foarte lungă în care au fost luate în calcul toate variantele și, punând relașia lor într-o balanță, Oana Roman transmite că a fost vorba despre cea mai bună decizie care putea fi luată.

„A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită”, a mărturisit Oana Roman.