Oana Roman a rupt internetul în două cu o poză: ”Să mor dacă am văzut că…”

Publicat: 31/07/2020 | 10:08

Oana Roman a slăbit enorm în ultimele luni, iar rezultatele se văd pe rețeaua de socializare, unde fiica fostului premier Petre Roman nu ezită să-și facă apariția. Doar că ultima poză a rupt internetul în două.

CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN NU VREA SĂ AUDĂ DE O VACANȚĂ PE LITORALUL ROMÂNESC. MOTIVUL INCREDIBIL: ”ANUL ĂSTA AM SPUS PAS!”

Pe de o parte, fanii ei, care nu au ezitat să o felicite pentru felul în care arată, dar și se poartă, pe de alta, răutăcioșii care-I caută, din nimic, nod în papură. ”Să mor dacă am văzut că poza e editată! Respect pentru tine ca om, dar si ca atitudine (răspuns la răutăți)”, ”Piciorul drept e cam strâmb de la atâta editat”, ”O să ajungeți la olimpiada de mușcat de cur pe Oana Roman, la cât vă antrenați! Ce draq aveți cu fata asta, la ce va profita vouă să intrați pe pagina ei și să încercați să faceți mișto de ea, chiar nu înțeleg. Lumea e mare, cărări multe, găsiți-vă una pe care să mergeți cu capul drept și ochii deschiși! Când e grasă, de ce e grasă, când slăbește, ca nu slăbește, f f f important pt cum vă faceți voi viața!”.

”Bravo, Oana, ești o femeie care merită tot respectul din lume️. Sper să îți meargă bine în noua afacere. O vară superbă să ai!!, ”Nu băga în seamă că nu are rost, mergi înainte că viața este frumoasă, o seară frumoasă să aveți!”, ”Ești spectaculoasă și rradiant”, ”Felicitări, Oana, ești minunată! Nu răspunde la cei cârcotași, ei doar atât stiu! Te-am admirat când ai fost mai plinuță și acum pentru mine contează caracterul omului și bunul simț, iar tu le ai din plin. Fii binecuvântată împreună cu cei dragi!”, sunt comentariile care s-au ”amestecat” la postarea Oanei Roman.

Oana Roman, transformare spectaculoasă

Oana Roman a suferit o transformare corporală incredibilă! A slăbit foarte mult, iar acum a ajuns să poate la blugi o măsură mult mai mică. Chiar vedeta a dezvăluit cum a reușit să atingă performanța. În doar câteva luni, Oana Roman a dat jos nu mai puțin de patru mărimi la haine. A folosit o dietă minune, iar acum este tare mândră de rezultat. Anunțul l-a făcut într-o postare pe Facebook, după ce a descoperit minunea când s-a dus să-și cumpere blugi. „Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă pot descrie în cuvinte ce înseamnă pentru mine faptul ca am intrat în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție”, a scris aceasta pe grupul de Facebook „Nu mai port”, care are peste 40.000 de membri.

NU RATA: EPISOD NEPLĂCUT PENTRU OANA ROMAN, DUPĂ CE S-A ÎNTORS DE LA CUMPĂRĂTURI: “MI S-A FĂCUT RĂU”. CE A GĂSIT ÎNTR-O PUNGĂ CU CARNE

Oana Roman a povestit cum a reușit să dea jos kilogramele în doar câteva luni. Spune că mânâncă orice, dar câte puțin. A apelat, însă, și la tratamente de remodelare corporală. „Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a scris Oana Roman.

„Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură”, a dezvăluit Oana pe grupul de Facebook.