Oana Roman a recunoscut că a avut o aventură de-o noapte. Despre cine este vorba 

Publicat: 09/12/2020 | 17:27

 

Oana Roman a vrut să fie mai sinceră ca niciodată și a spus lucrurilor pe nume. A recunoscut că a avut nu doar relații serioase, ci și aventuri de-o noapte. Dar a vorbit și despre diferențele dintre ea și Marius Elisei. 

Oana Roman a acceptat provocarea fanilor de a răspunde la cele mai incomode întrebări. Și pentru că viața vedetei a fost mult discutată de-a lungul timpului, întrebările au fost pe măsură. A avut sau nu Oana Roman o aventură de-o noapte? Dacă da, despre ce bărbat misterios este vorba?

„E cineva care nu a avut măcar o dată o aventură de o noapte? Cred că cu toții am avut, nu cred că există cineva care nu a avut sau foarte puțini. Da, normal că am avut și eu, ca toată lumea”, a spus Oana Roman pe Instagram

Pentru că știm foarte bine că de-a lungul timpului au fost n articole în care s-a scris că Oana Roman ar avea o pasiune pentru Pepe. Oana a fost întrebată de fani dacă bărbatul cu care a avut această aventură de-o noapte este nimeni altul decât Pepe. Doar că vedeta a avut un răspuns la care nimeni nu s-ar fi așteptat

„Nu! Pentru că s-ar fi numit incest, deoarece el este realmente fratele meu. Și va fi până când nici eu, nici el nu vom mai fi. Și vom fi frați și sus, în Cer.”

Oana Roman: „Există o diferență de background cultural între mine și Marius”

În această sesiune de întrebări, Oana Roman a făcut foarte multe dezvăluiri. Unele au avut legătură și cu soțul ei, Marius. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască faptul că între ea și Marius există o diferență a nivelului de cultură.

„Există o diferență de background cultural, dar eu cred că asta nu are legătură cu relația noastră și cu iubirea, familia. „

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Dacă le va afecta sau nu relația, în viitor, rămâne de văzut.

” Numai timpul va arăta. Să fim noi sănătoși!”