Oana Roman a rămas fără job din cauza epidemiei de coronavirus. Vedeta nu știe cum va supraviețui: ”Ne gândim la ziua de mâine…”

Publicat: 24/03/2020 | 12:39

Oana Roman a rămas fără job din cauza epidemiei de coronavirus. Vedeta nu știe cum va supraviețui și a mărturisit că va fi nevoită să apeleze la pensia mamei sale.

Coronavirusul face ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. La rândul său, Oana Roman este afectată de situația fără precedent din țara noastră. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI S-AU ÎMPĂCAT?! AVEM IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Vedeta a mărturisit că nu știe cum va supraviețui și că va fi nevoită să apeleze la pensia mamei sale. Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează, în contextul epidemiei de coronavirus.

”Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile , ne am luptat si cu o amigdalita tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne am uitat la filme, Marius ne a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult in curte. Ne e greu. Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu.

Ne rugăm să ieșim din asta sănătoși la cap si la trup si cu putere ca sa putem munci apoi. Mi am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca sa poata supravietui cu micile lor afaceri in care multi au pus absolut tot ce aveau. Si am primit sute de mesaje sfâșietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Vad însă multi care profită fara jena de perioada asta. E cumva in firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci cand e rau, sa faca orice ca sa le fie doar lor bine. Multi vor ieși din situatia asta bogați in bani, dar înfiorător de saraci ca oameni.

In alta ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu traiesc din bani câștigati pe Instagram. Eu traiesc din munca mea. Sunt insa multi care trăiesc din asta si care au un impact mare asupra oamenilor. Cred ca e timpul ca si ei sa faca ceva pentru comunitate. Unii mai fac cate ceva. Prea puțini însă. Macar psihologic ajuta ca cei pe care ii urmărim sa dea exemplu in astfel de vremuri. Fiecare cum poate. Un reper pt mine este Chiara Ferragni. Cel mai puternic influencer din Europa. Sta la Milano deci va imaginati ca nu iese din casa decat pe balcon. În ultimele 3 săpt nu a mai postat nimic care sa fie publicitate la ceva . Nimic. Deci se poate. A reușit însă să strângă peste 4 milioane de euro in 2 zile pt a le dona spitalelor din Milano. Zic si eu, nu dau cu parul”, a scris Oana Roman pe Instagram.