Oana Roman a răbufnit pe o rețea socială. “Împuțite la propriu!” Ce a pățit vedeta

Publicat: 29/06/2020 | 15:52

Oana Roman nu a mai rezistat și a făcut scandal mare pe o rețea socială. Fiica fostului prim-ministru al României s-a simțit înșelată după ce a revenit acasă, de la un supermarket. De acolo a achiziționat o cutie cu aripioare de pui, dar la deschiderea acesteia a fost la un pas să leșine din cauza mirosului îngrozitor.

(VEZI ȘI: OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI S-AU ÎMPĂCAT?! AVEM IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Imediat, Oana Roman l-a trimis pe soțul ei, Marius Elisei, cu toate produsele înapoi la supermarket. Mai mult, a făcut și o plângere la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Am cumpărat o cutie de aripioare de pui cu termen de expirare [ n.r. valabil], pe data de 26 iunie și sunt împuțite la propriu. În momentul în care am deschis cutia, pur și simplu mi s-a făcut rău. Mirosea a mortăciune efectiv”, a scris Oana Roman pe o rețea socială.

Oana Roman a rămas fără job

Coronavirusul a făcut și face, în continuare, ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. În martie, Oana Roman și-a strigat, la rândul ei, disperarea.

VEZI AICI: OANA ROMAN, FOTOMODEL ÎN PLOIEŞTI! CUM APARE VEDETA PE PANOURILE PUBLICITARE DIN ORAŞ

Vedeta a mărturisit că nu știe cum va supraviețui și că va fi nevoită să apeleze la pensia mamei sale. Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează, în contextul epidemiei de coronavirus.

Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile , ne am luptat si cu o amigdalita tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne am uitat la filme, Marius ne a gătit si azi am profitat de vreme si am stat mult in curte. Ne e greu. Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu”, scria Oana Roman pe Instagram, la finalul lunii martie.