Oana Roman a purtat la cumpărături cea mai colorată mască din tot magazinul, asortată perfect la…

Publicat: 30/04/2020 | 23:53

Vedetele se adaptează din mers la “moda COVID-19”. Fiica fostului premier rămâne în trend și în „era” coronavirusului, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut imaginile doveditoare. După o lungă perioadă de izolare, Oana Roman a ”evadat” din locuință și a făcut senzație într-un centru comercial. (CITEȘTE ȘI: SENZAȚIONALUL DD “ÎNFRUNTĂ” PANDEMIA. A IEȘIT LA APROVIZIONARE FĂRĂ MASCĂ ȘI ȘI-A LUAT BERE CU… NUME DE VIRUS)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Oana Roman în parcarea unui centru comercial situat în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, fiica fostului premier Petre Roman a dat izolarea pe o ”evadare” la cumpărături. (VEZI ȘI: OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI S-AU ÎMPĂCAT?! AVEM IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Cum este una dintre vedetele care nu trec neobservate, nici de data aceasta Oana Roman nu a făcut excepție. Fiica lui Petre Roman și-a asortat perfect fusta înflorată cu o mască foarte colorată. Cea mai colorată din tot magazinul, de fapt. Doar în ziua de azi și echipamentul de protecție e în trend cu moda, iar atunci când ești vedetă trebuie să ai grijă cum îți faci aparițiile publice.

După ce a încărcat un coș de cumpărături, Oana Roman s-a îndreptat agale către mașina din parcare. Și de data aceasta, Oana a demonstrat că este o femeie puternică și că se descurcă de una singură. După ce s-a luptat cu sacoșele, fiica fostului premier a lăsat coșul în locul special amenajat, apoi s-a întors la mașină și a demarat în trombă spre locuință. Acolo unde presupunem că o așteptau nerăbdători soțul și fiica. (VEZI ȘI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ DIVORȚEAZĂ?! “DOAR ȘAORMERIA ÎI MAI ȚINE LEGAȚI”)

Oana Roman a făcut senzație la supermarket cu ținuta ei

Oana Roman, mărturisiri despre perioada de izolare!

Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică. Pentru el e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere.

El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman s-a ”luptat” de una singură cu sacoșele grele

Mesajele care i-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că Oana Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei pe care a avut-o cu soțul ei, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi. Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-ar fi declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.

Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)