Oana Roman a plâns în direct, a vorbit despre divorțul cu Marius Elisei. Ce declarații tulburătoare a făcut

Publicat: 08/01/2020 | 16:28

După o perioadă de tăcere Oana Roman a hotărât să vorbească despre separarea de Marius Elisei și care au fost motivele ce au dus la această despărțire. Ea a fost invitată marți seara la emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, unde cu lacrimi în ochi a vorbit despre tot ce s-a întâmplat.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE CU FILOZOFUL MIHAI ȘORA (103 ANI) & SOȚIA POETĂ (CU 56 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

În urmă cu o lună Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, anuțul a fost făcut înaintea sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, cei doi au petrecut Crăciunul și Revelionul împreună, lucru ce i-a făcut pe toți să credă că a avut loc o împăcare. Însă se pare că a fost doar un compromis făcut de dragul fetiței lor. (VEZI ȘI: OANA ROMAN, CRITICATĂ DE FANI DUPĂ ÎMPĂCAREA CU MARIUS ELISEI: ”A FOST DOAR O ALTA METODA DE A-ȚI FACE PUBLICITATE?”)

În cadrul emisiunii, Oana Roman a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea ei de Marius Elisei. „S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Isabela.

Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte”, a declarat Oana.

În timp ce încerca să își adune ideile și să ofere o explicație cât mai concisă, Oana Roman nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

„Nu ne e bine împreună, dar nici separat”

În cadrul emisiunii Oana Roman a ținut să nu lase loc de interpretări și să garanteze că nu a intervenit nimeni în căsnicia ei și că motivele despărțirii sunt legate strict de ea și Marius.

„E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat.Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat…Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult”, a spus Oana Roman