Oana Roman a împlinit 44 de ani! Cum a sărbătorit fiica lui Petre Roman alături de familia sa. FOTO

Publicat: 13/04/2020 | 21:23

Oana Roman a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. Fiica lui Petre Roman s-a mândrit pe contul de socializare cu o mulțime de cadouri primite. Oana și-a sărbătorit în familie aniversarea, cum era de așteptat.

Oana Roman a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii din această zi specială a vieții ei. Vedeta a primit nenumărate buchete de flori și cadouri prin curier. Aceasta a fost dezavantajată parțial că se află în izolare și nu s-a putut vedea cu prietenii, însă s-a arătat foarte fericită că are cele mai important persoane din viața ei alături de ea.

CITEȘTE ȘI: Așa tată, așa fiu! Cum arată băiatul de 22 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, conceput cu fosta lui menajeră

”A fost o zi frumoasa , si încă nu s a terminat ! Am primit flori, tort , cadouri si mai ales multa iubire. Sunt copleșită de miile de mesaje si urări primite de la voi. Va multumesc din suflet fiecăruia în parte. Sunt recunoscătoare pt tot ce primesc si pentru ca ma simt iubită si apreciată de atatia oameni. Sunt fericita ca am o familie frumoasă și că suntem sănătoși .

Va iubesc si sa ne vedem cu toții sănătoși !”, a scris Oana Roman pe Facebook.