Oana Roman a dat vestea tristă. Vedeta a pierdut o persoană dragă: „Trebuie să ne gândim la sufletul nostru”

Publicat: 26/04/2021 | 10:51

Oana Roman a postat pe contul ei de Instagram mai multe instastory-uri în care le vorbește fanilor despre faptul că o cunoștință de-ale ei a murit și despre ce ar trebui să însemne, de fapt, viața pentru fiecare dintre noi.

Oana Roman este extrem de tristă. Vedeta a aflat că o cunoștință de-ale ei a murit și a profitat de ocazie pentru a le spune fanilor săi care sunt lucrurile cu adevărat importante din viață.

„Astăzi am aflat o veste foarte tristă despre o cunoștință. Aceasta s-a prăpădit și chiar nu mă așteptam la o astfel de veste…
Viața este un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă și să trăim frumos, să ne bucurăm. Nici nu trebuie să ne gândim la ce spume lumea, la ce vrea lumea de la noi. Trebuie să ne gândim la sufletul nostru și la ce ne face viața frumoasă. Nu să alergăm după succes, bani…toate lucrurile astea într-o zi pot dispărea într-o secundă. Singurele lucruri cu care rămânem sunt iubirea, familia, sentimentele, amintirile. Doar cu amintirile plecăm” a spus Oana Roman.

Care este relația dintre Oana Roman și Marius Elisei

Au trecut luni bune de când Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio, dar asta nu înseamnă că cei doi nu mai au niciun fel de relație. Chiar dacă au decis să meargă pe drumuri separate și, de ce nu, să-și refacă viețile, atât Oana, cât și Marius sunt conștienți că au un copil pentru care trebuie să aibă o relație bună. Însă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, lucrurile nu rămân așa prea multă vreme. Întrebată de fanii ei, Oana a vorbit sincer despre relația pe care o are cu fostul soț.

”Evident (nr. ține legătura cu Marius Elisei), avem un copil împreună. Cu Marius vorbesc aproape zilnic. Nu mi-a fost și nu îmi este ușor, dar a fost o decizie (nr. de a divorța) conștientă și asumată”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Sursă foto: captură TV