Oana Roman a ajuns din nou la spital, după accidentul suferit în Egipt: ”Începuseră să mă deranjeze”

Publicat: 08/05/2021 | 17:19

Oana Roman a ajuns din nou la spital, după accidentul suferit în Egipt. Vedeta le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci alături de fiica ei, Vica Blochina și băiețelul blondinei. A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. Fiica fostului premier s-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care i-au cusut rana. (VEZI ȘI: OANA ROMAN A INTRAT ÎN VIZORUL IULIEI ALBU. DESIGNERUL A CRITICAT-O DUR PE VEDETĂ: ”NU TE MAI POZA AȘA”)

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, după incidentul neplăcut. Vedeta a fost la spital ca să-și scoată firele. Pentru că nu s-au reabsorbit, acestea au început să-i dea bătăi de cap Oanei, așa că a decis să scape de problemă.

”Gata! Am fost și la spital să-mi scot firele de la rana aceea pe care o aveam în călcâi, pentru că nu s-au resorbit și cel mai bine era să le scot. Începuseră să mă deranjeze, așa că am rezolvat și această problemă. Acum o să mă duc să citesc, să mă bucur de cărțile mele frumoase pe care mi le-am cumpărat”, a transmis Oana Roman pe Insta Story.

Oana Roman a petrecut Paștele cu Marius Elisei

În ciuda faptului că au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut sărbătorile pascale împreună. Împreună cu fiica lor, cei doi au mers într-o excursie prin țară și s-au simțit extrem de bine. Au stat și la niște prieteni de familie în Gorj, acolo unde s-au bucurat de natură, peisaj și aer curat. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, IMAGINI DIN VACANȚA CU MARIUS ELISEI. CÂT DE MULT A SLĂBIT VEDETA)

Oana Roman și Marius Elisei au rămas în relații amiabile de dragul fetiței pe care o au împreună, însă fanii speră la o împăcare.