Oana Radu se căsătorește cu iubitul ei, Cătălin Dobrescu. Când va avea loc evenimentul. “Vrem să…”

Publicat: 19/06/2020 | 12:22

Oana Radu și Cătălin Dobrescu se pregătesc de cununia civilă. Evenimentul va fi unul restrâns și nu avea loc în București. Artista a dat câteva detalii despre fericitul moment care va avea loc în această vară.

(CITEȘTE ȘI: OANA RADU, MĂRTURISIRI ULUITOARE DESPRE IUBITUL INCENDIAT DE VIU: ”AM IEȘIT DIN RELAȚIE CU DATORII DE TREI MILIARDE DE LEI”)

Cătălin Dobrescu a cerut-o în căsătorie pe Oana Radu în urmă cu doar câteva luni. Acum urmează să devină în acte soț și soție. Artista și-a refăcut, astfel, viața, după ce și-a pierdut fostul iubit, pe Alin, care a fost incendiat în scara blocului de un vecin.

Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și paste până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem”, a declarat Oana Radu, potrivit viva.ro.

CITEȘTE ȘI: DUPĂ MĂRTURISIRILE ULUITOARE DESPRE IUBITUL INCENDIAT DE VIU, OANA RADU E FĂCUTĂ PRAF DE AMICUL LUI ALIN: ”NICI SĂ TRECI PRIN FAŢA MAMEI ŞI A SURORII LUI NU AI VOIE MĂCAR”

Cum l-a întâlnit Oana Radu pe Cătălin Dobrescu

Oana Radu a suferit un șoc emoțional la începutul lui septembrie 2019, când iubitul ei de la acea vreme a murit, după ce a fost incendiat de un individ în scara blocului. În urma acestui eveniment tragic, Oana a avut o cădere psihică și viața ei a început să se destrame, s-a îngrășat din nou și nu mai făcea nimic.

După o perioadă în care a fost aproape inertă, Oana Radu și-a dat seama că trebuie să își revină, așa că s-a apucat de sport, decizie care i-a schimbat viața. L-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, de profesie antrenor de fitness, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.