Oana Radu, jignită în plină stradă de bărbatul pe care îl iubea. “M-a făcut grasă, obeză…” Ce decizie a luat, ulterior, vedeta

Publicat: 16/04/2020 | 09:55

În ultimele luni, Oana Radu a dat jos nu mai puțin de 65 de kilograme. A luat decizia să-și schimbe modul de viață în momentul în care a fost jignită în plină stradă, chiar de tânărul pe care îl iubea. Vedeta a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat, deși nu-i face deloc plăcere să-și amintească.

CITEȘTE ȘI: DUPĂ MĂRTURISIRILE ULUITOARE DESPRE IUBITUL INCENDIAT DE VIU, OANA RADU E FĂCUTĂ PRAF DE AMICUL LUI ALIN: ”NICI SĂ TRECI PRIN FAŢA MAMEI ŞI A SURORII LUI NU AI VOIE MĂCAR”

M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.

Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu ‘îmi iubesc corpul. Mă plac așa cum sunt’. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă stă bine orice” a declarat Oana Radu.

VEZI ȘI: OANA RADU, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A PUBLICAT IMAGINI CU NOUL PARTENER: “ABIA ȚI-A MURIT IUBITUL”

“Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea!”

Acum ceva timp, Oana Radu a vorbit despre problemele pe care le-a avut și cum singura alinare pe care o găsea era în mâncare. După ce a constatat că a ajuns să cântărească 104 de kilograme, artista a hotărât că trebuie să facă ceva cu viața ei.

De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.