Oana Radu, criticată dur după ce a publicat imagini cu noul partener: “Abia ți-a murit iubitul”

Publicat: 03/01/2020 | 16:06

Oana Radu a fost criticată dur după ce a publicat imagini în care apare în ipostaze romantice alături de noul partener, Cătălin Dobrescu. Artista și-a asumat relația cu antrenorul ei de fitness la trei luni de la moartea fostului iubit.

Citește și: Cum a ajuns Oana Radu să cântărească 104 kilograme: ”Toată liniștea o găseam în mâncare!”. Cântăreața a ajuns acum de nerecunoscut

Oana Radu, criticată dur după ce a publicat imagini cu noul iubit

Cântăreața Oana Radu a fost aspru criticată după ce iubitul ei, Cătălin Dobrescu, a făcut publice o serie de poze în care se poate vedea clar că se iubesc. De altfel, chiar artista a recunoscut într-un mesaj că antrenorul de fitness a ajutat-o să treacă mai ușor peste drama pierderii bărbatului de care era îndrăgostită. Alin, fostul partener al vedetei, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov în toamna anului trecut.

“Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, “A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, “Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?”, “Dacă te uiți la el pe profil, prima poză împreună e din noiembrie, deci, da… cât timp a apărut la televizor zicea că nu și ce suferea și plângea”, “Pai ce vrei sa facă? De întors iubitul ei nu se va mai întoarce, din păcate…normal că are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai tarziu” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea făcută de iubitul artistei pe contul său de Instagram.

Antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu și Oana Radu ©  Instagram
Antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu și Oana Radu © Instagram