Oana Radu, cerută în căsătorie la șase luni de la moartea iubitului ei: ”Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită”

Publicat: 21/02/2020 | 11:13

A trecut o jumătate de an de când iubitul Oanei Radu a murit după ce, pe 13 august 2019, a fost incendiat de un vecin cu probleme psihice. Alin a ajuns pe mâna medicilor, aceștia reușind să îl mențină în viață o perioadă, în comă indusă, dar arsurile grave pe care le-a suferit – pe 75 % din corp – au făcut ca trupul său să cedeze, iar Alin a murit pe data de 7 septembrie 2019. Au fost zile dramatice și pentru Oana Radu, iubita sa, vedeta reușind cu foarte mare greutate să treacă peste acel șoc.

Dar timpul vindecă răni sau, cel puțin, le face mai puțin vizibile. Oana Radu merge mai departe, iar viața își urmează cursul firesc. Durerea din suflet va fi, cu siguranță, de neșters, însă Oana a fost cerută în căsătorie de Cătălin și a spus ”Da”. Chiar ea a oferit această informație, în mediul online, mărturisind că este ”fericită”.

”Dragilor, vreau să vă spun ceva, dar nu ştiu cum să încep. Mai ţineţi minte că am postat eu un inel pe care mi-l doream foarte mult? Atunci vă spuneam că dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie, cu inelul ăla voi fi cerută. Şi story-ul acesta nu este degeaba că uitaţi-vă ce am pe deget. Dacă vă întrebaţi de ce îl am pe deget, nu mi l-am luat singură. Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am spus da”, a spus Oana Radu pe Instagram.

”Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog”

Acum ceva timp, Oana Radu a vorbit, deschis, despre problemele pe care le-a avut și despre ”alinarea” pe care a găsit-o în… mâncare. Astfelo, vedeta a ajuns să cântărească 104 de kilograme, la un moment dat, apoi s-a decis să ia taurul de coarne.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.