Oana Radu a slăbit din nou! A reușit să dea jos 34 de kilograme în doar trei luni. Cum arată artista acum: „Aveam 104 kilograme”

Publicat: 12/02/2020 | 17:36

Oana Radu este o femeie puternică. Ea a reușit să trecă prin momente greu de imaginat. Ultimele luni din viața cântăreței au fost de coșmar. După ce iubitul ei a murit în urma unui incident teribil, ea s-a îngrășat din nou și a trecut printr-un mare impas financiar.

Oana Radu a reușit să depășască toate aceste momente grele și să se repună pe picioare. A slăbit din nou și se pregătește să facă parte din proiectul „Bravo ai Stil! Celebrities”. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ MĂRTURISIRILE ULUITOARE DESPRE IUBITUL INCENDIAT DE VIU, OANA RADU E FĂCUTĂ PRAF DE AMICUL LUI ALIN: ”NICI SĂ TRECI PRIN FAŢA MAMEI ŞI A SURORII LUI NU AI VOIE MĂCAR”

Vedeta a dat jos 34 de kilograme, în trei luni și este pegătită să i-a  viața de la capăt. Noua concurentă, de la Kanal D începe o altă etapă din viața ei și e încrezătoare în forțele proprii. „Am slăbit de două ori, pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme”, spune Oana Radu. (VEZI ȘI: OANA RADU, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A PUBLICAT IMAGINI CU NOUL PARTENER: “ABIA ȚI-A MURIT IUBITUL”)

A ajuns la 104 kilograme: „Toată liniștea o găseam în mâncare”

Acum ceva timp, Oana Radu a vorbit despre problemele pe care le-a avut și cum singura alinare pe care o găsea era în mâncare. După ce a constatat că a ajuns să cântărească 104 de kilograme, artista a hotărât că trebuie să facă ceva cu viața ei.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.