Oana Radu a primit o veste tristă! Decizia halucinantă luată de “Satana”, criminalul fostului iubit al artistei

Publicat: 28/02/2020 | 11:25

Oana Radu a primit o veste tristă care are legătură cu asasinul fostului ei iubit. Cunoscut drept “Satana”, criminalul a luat o decizie care i-a uimit pe oamenii legii. În urmă cu aproape șapte luni, individul a aruncat cu un cocktail Molotov în mai mulţi oameni aflaţi pe casa scării a unui bloc din Craiova. Alin Mihai Suflea și mama lui se numără printre victimele care au ajuns imediat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Citește și: Cătălin Dobrescu, prima reacție după ce Oana Radu a acceptat să devină soția lui. “Nu sunt întotdeauna ușor de mulțumit, dar…”

Oana Radu a primit o veste tristă

Potrivit unor surse oficiale, Răzvan Ionuţ Drăghici, poreclit “Satana”, a anunţat în urmă cu două zile că va încerca să iasă din închisoare. Motivul pe care l-a invocat în faţa instanţei este acela că nu mai suportă starea de detenţie, relatează spynews.ro. Înainte de această cerere halucinantă, criminalul lui Alin Suflea a cerut înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau control judiciar. Așa cum era firesc, procurorii au refuzat categoric, iar judecătorii i-au respins solicitările.

Citește și: Oana Radu a slăbit din nou! A reușit să dea jos 34 de kilograme în doar trei luni. Cum arată artista acum: “Aveam 104 kilograme”

Această veste o va răscoli pe Oana Radu, chiar dacă, între timp, ea și-a refăcut viața alături Cătălin Dobrescu, care este antrenor de fitness. Cântăreața a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fostul său iubit să supraviețuiască, însă, din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat.

Fostul iubit al Oanei Radu, incendiat în scara unui bloc

Alin Mihai Suflea a fost incendiat de un vecin într-un bloc din Craiova pe 13 august 2019. În urma incidentului teribil, pompierii au intervenit ca să stingă focul pus intenționat de Răzvan Ionuţ Drăghici (32 de ani), care a stropit mai mulţi vecini cu benzină înainte să incendieze scara de bloc. Fostul iubit al Oanei Radu se afla în orașul natal ca să își susțină lucrarea de licenţă. Conform anchetatorilor, autorul înfiorătoarei fapte era cunoscut cu probleme psihice grave şi se afla în libertate datorită părinţilor săi, care l-ar fi scos din spital pe semnătură.

Alin Mihai Suflea a murit 7 septembrie 2019 pe un pat din Spitalul Floreasca din București. El avea arsuri foarte grave pe 75% din suprafața corpului. În urma atacului înfiorător a fost rănită și mama lui, însă arsurile pe care le-a avut nu i-au pus viața în pericol.