Oana Radu a izbucnit în plâns la TV! A făcut mărturisiri șocante despre iubitul mort: “M-a lovit cu…”

Publicat: 28/02/2020 | 12:04

Oana Radu a izbucnit în plâns la TV în cadrul unui interviu în care a rupt tăcerea despre Alin Mihai Suflea. În timp ce își ștergea lacrimile, cântăreața a făcut mărturisiri șocante despre iubitul mort. Tânărul s-a stins din viață după aproape șapte luni de când a fost incendiat de un vecin într-o scară de bloc din Craiova. În urma atacului, a suferit arsuri și mama lui.

Citește și: Oana Radu a primit o veste tristă! Decizia halucinantă luată de “Satana”, criminalul fostului iubit al artistei

Oana Radu, mărturisiri șocante despre iubitul mort

Aflată pe platourile de filmare de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, unde concurează, Oana Radu a dezvăluit că a aflat după moartea fostului iubit că acesta a înșelat-o. Mai mult, ea susține că a agresat-o fizic și, cu toate acestea, i-a fost alături până în ultima clipă.

“Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani. M-a întrebat cineva dacă am nasul strâmb pentru că m-a lovit cu fruntea sau cu nasul lui. El avea niște vicii pe care eu le toleram până dimineața. Eu nu șe suportam.

Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră”, a povestit Oana Radu în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Citește și: După mărturisirile uluitoare despre iubitul incendiat de viu, Oana Radu e făcută praf de amicul lui Alin: “Nici să treci prin faţa mamei şi a surorii lui nu ai voie măcar”

În timpul declarațiilor făcute cu ochii în lacrimi, vedeta a vorbit și despre cei care au criticat-o în tot acest timp și despre suferința pe care a trăit-o în timpul relației cu Alin Suflea.

“Oamenii m-au judecat foarte mult și ei nu știu ce înseamnă să te confrunți cu așa ceva (…). Nu am vrut să vorbesc despre cineva care nu mai este, să vorbesc despre cineva care a fost doi ani de zile în viața mea. Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu”, a mai dezvăluit artista.

Oana Radu s-a certat crunt cu Bia, una dintre concurentele show-ului de la Kanal D, și s-a simțit rău.

“Eu sunt în permanență în panică și când stau pe scaun în emisiune. Mi se pare că o să mor, așa-mi bate inima de tare. M-am certat cu Bia și m-am enervat și mai tare. Nu zic că e din cauza ei. Simt că nu mai pot să intru în nicio emisiune pentru că-mi bate foarte tare inima. E foarte greu să fii în pielea mea, nimeni nu știe și nici nu vreau să știe. Toate stările mele au plecat din certurile pe care le aveam. Simțeam că-mi crește pusul foarte rău și că o să mor de câte ori mă enervez”, a mai declarat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.