Oana Matache, dată afară din trei restaurante din Dubai! Cum a ajuns sora Deliei în această situație

Publicat: 30/01/2020 | 13:40

Oana și Răzvan Miheț au plecat într-o binemeritată vacanță la Dubai. Acolo au avut neplăcuta surpriză să fie dați afară din trei restaurante. Cu siguranță nu se așteptau la așa ceva.

Citește și: Delia, surprinsă cu sora ei, Oana Matache, după ce a făcut-o drogată. Ipostazele în care apar împreună sunt incredibile

Motivul pentru care cuplul nu a fost primit în respectivele trei localuri este incredibil. De vină a fost chiar soțul Oanei, Răzvan, care nu era îmbrăcat corespunzător. Tânărul purta pantaloni scurți, iar reprezentanții restaurantelor nu l-au lăsat să intre.

Am fost împreună cu soţul meu la restautantele de aici şi nu ne au primit nicăieri, pentru că soţul meu iubit este în pantaloni scurţi! Iar mesajul meu pentru cele 3 restaurante care ne-au dat afară este… Nu pot să vă zic acum!”, susţine Oana în filmare.

Enervată la culme, sora Deliei Matache a vrut să se “răzbune” pe cei care i-au interzis intrarea în cele trei restaurante. Din fericire, Răzvan a calmat-o.

“Soţule, ia vino încoa, că te-ai îmbăcat ca un sărman! Voiam să pun o melodie, dar nu mă lasă soţul meu. A zis că ar fi foarte urât şi ieftin din partea mea să postez aşa ceva!”, a completat sora Deliei.

Citește și: Oana Matache a dezvăluit la iUmor că sora sa, Delia, i-a distrus cariera solo acum 8 ani

Și-au potolit foamea cu alimentele din mini-bar

În cele din urmă, Oana și Răzvan și-au potolit foamea cu alimentele care se aflau în mini-barul din cameră. “Aici Oana Consânzeana, pe lux şi opulenţă! Voiam să vă zic că soţul meu a făcut infarct, când am deschis chestiile astea din mini-bar care costă cât costă!”, a mai spus sora Deliei.

Cuplul a împărţit cinci ciocolăţele şi s-a amuzat pe situația care a trăit-o. “Nu suntem pe lux şi opulenţă! Pare, dar nu suntem! Mâncăm şi noi 5 ciocolăţele de-astea!”, a mai spus Oana.