Oana Matache, către sora ei celebră, Delia: “Drogato! Ți-au luat banii mințile”. Replica divei a stârnit isterie pe Internet și, ulterior, și-a șters contul de Instagram

Publicat: 11/12/2019 | 18:28

Delia a contractat un virus de raceală și, de câteva zile, boala îi dă mari bătăi de cap. De curând, excentrica artistă s-a filmat în timp ce se trata acasă, iar sora ei mai mică a avut o replică monumentală. Mesajul public lăsat de Oana Matache a stârnit însă isterie pe Internet și, ulterior, ea a decis să își șteargă contul oficial de Instagram.

Citește și: Sora Deliei Matache a umilit-o pe Roxana Vancea! Mesajul Oanei Miheț pentru Mihai Bendeac

Oana Matache, către sora ei celebră, Delia: “Drogato! Ți-au luat banii mințile”

Delia s-a înregistrat în urmă cu o fi în timp ce făcea o terapie cu aerosoli, iar la descrierea a pus doar: “Aia e…????”. Printre primii care i-au lăsat un comentariu s-a numărat și Oana Matache. Sora cântăreței a făcut o glumă inedită și i-a scris: “Drogato! Ți-au luat banii mințile” – desigur, ea a făcut intenționat câteva greșeli gramaticale și de ortografie, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului. Nu mai e un secret pentru nimeni că cele două surori au o relație foarte apropiată; de altfel, recent, Oana Miheț, așa cum apare în buletin de când s-a căsătorit, a venit la “iUmor” și a luat-o la ROAST pe sora ei celebră, care nu s-a supărat deloc petru dezvăluirile făcute. Și… despre care a mărturisit ulterior că sunt adevărate în proporție de 70%. Astfel, cel mai probabil, Delia Matache nu a fost deranjată nici de acest comentariu, care a stârnit hohote de râs pe Instagram-ul ei.

Citește și: Oana Matache a dezvăluit la iUmor că sora sa, Delia, i-a distrus cariera solo acum 8 ani

View this post on Instagram

Aia e..????

A post shared by Delia (@delia) on

“@oanacosanzeana, cel mai bun comentariu! Am avut o criză de râs! ????????????”, “Însănătoșire grabnică, bossy ♥️” , “@oanacosanzeana❤️ #sisterlove ????”, “Multă sănătate, domnnișoară frumoasă cu glas de aur” , “Recomand vaccinul” sunt doar cinci dintre mesajele strânse de postarea Deliei Matache.

La câteva ore bune după ce i-a comentat la postarea surorii sale, Oana Matache și-a șters mesajul public, dar și contul oficial de Instagram. Deocamdată, nu se știe dacă decizia ei are legătură cu mesajul haios pe care i l-a lăsat și care a fost gustat doar de unii dintre fanii divei.

Citește și: Sora Deliei l-a luat peste picior pe Dani Mocanu. ”S-a întors regele la el acasă…”