Oana Matache are emoții mari atunci când își lasă copiii cu Delia. Cum se descurcă artista în rolul de babysitter

Publicat: 01/03/2020 | 16:47

Oana Matache are emoții mari atunci când își lasă copiii cu Delia. Cum se descurcă artista în rolul de babysitter? Ei bine, Delia le-a spus fanilor adevărul gol-goluț.

După ce Oana Matache a postat un filmuleț în care povestea că a lăsat-o pe sora ei singură acasă cu cei doi copii și că nu vrea să-și imagineze ce va găsi la întoarcere, Delia s-a hotârât să spună adevărul. Are sau nu încredere Oana Matache să-și lase copiii cu Delia?

”Creează conținut pe Instagram și vă păcălește foarte tare. Are încredere să lase copiii cu mine. Cu mine totul e sigur. Fac divertisment pentru ei, îi distrez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de copii”, a mărturisit Delia pentru Libertatea.

Un lucru este cert! Delia se descurcă de minune în rolul de baby sitter. Artista își adoră nepoții, iar atunci când petrece timp cu ei face tot posibilul să îi distreze și să îi răsfețe. Totuși, micuțul Bogdănel îi cam dă bătăi de cap, uneori, Deliei. (CITEȘTE ȘI: CE SUMĂ FABULOASĂ AU CÂȘTIGAT DELIA ȘI SOȚUL SĂU, RĂZVAN, ÎNTR-UN AN DE ZILE. ALȚII NU CÂȘTIGĂ ATÂT NICI ÎNTR-O VIAȚĂ)

”Bubu nu e așa cuminte. Sare în păr, la față, e în perioada de explorare. Nu știu de ce Oana îl aseamănă cu mine. De fapt, eu mă regăsesc în amândoi. La un moment dat mi se părea că semăn cu Jessie, când mă uitam la fotografiile cu mine când eram mică. Semănăm și la temperament. Acum trebuie să-l studiez foate bine și pe Bubu. Deocamdată sunt atentă cu el la fiecare mișcare pe care o face, să nu fie în pericol”, a mai spus artista.

Delia, primele declarații despre participarea la “Asia Express”

De curând, Delia și-a postat pe contul său de Instagram o poză de album din vacanțele ei pe tărâmuri exotice, iar printre numeroasele complimente, ea a primit de la o femeie pe care o cheamă Dana următorul mesaj: “Comentariul meu nu are nicio legătură cu poza, dar sper să te hotărăști să participi la un sezon viitor al emisiunii Asia Express. Pare exact genul tău de aventură. Cu soțul tău sau cu Antonia, ca și ea e simpatică tare. Ați fi super tari”.

Nu mică i-a fost mirarea fanei când artista i-a răspuns. Potrivit mărturisirilor Deliei Matache, ea își dorește să participe la “Asia Express”, dar, deocamdată, nu a reușit să accepte provocarea din cauza programului încărcat, fără să menționeze cu cine ar face echipă, așa cum a dezvăluit recent Antonia, iubita lui Alex Velea.

“Problema e cu timpul… dar, da, ar fi interesant rău!”, i-a scris Delia.

În timp ce unii și-ar dori să vadă la “Asia Express” pe excentrica vedetă alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, sau Antonia, alții au spus că vor să facă echipă, de fapt, cu colegii ei de la “iUmor”.

“Dar nu, singură, cu Bendeac și cu Cheloo ar fi cel mai interesant” este un alt comentariu lăsat de un internaut.