Oana Matache a dezvăluit la iUmor că sora sa, Delia, i-a distrus cariera solo acum 8 ani

Publicat: 08/12/2019 | 12:05

Oana, sora Deliei, a urcat pe scena ”iUmor” și a avut o prestație apreciată 100%. Filmulețul respectiv a strâns un număr record de vizualizări pe YouTube, semn că Oana, deși spusese, la un moment dată, că nu este adepta vorbitului în public,a reușit să depășească toate așteptările.

“Datorită ei, eu nu am o carieră solo”, a început Oana ”numărul”, referindu-se la Delia. Bineînțeles, mulți au considerat că nu este vorba decât despre o glumă adaptată momentului ”roast” al Oanei, însă sora acesteia că recunoscut că, în ceea ce privește cariera muzicală, are dreptate. Oana Matache încercat o carieră solo, compunând o piesă pe care a interpretat-o alături de Fedarro. “Sunt mulțumită de ceea ce a ieșit. Surorii mele i-au plăcut foarte mult vocile de pe melodie. E prima piesă făcută de mine. Sper să vă surprind în cel mai plăcut mod pe viitor”, spunea Oana în urmă cu 8 ani.

Totuși, Delia i-a sugerat surorii sale să renunțe la această idee de a încerca o carieră solo, motivând că showbizul și industria muzicală din România nu sunt de ea. Delia și-a asigurat sora că va avea grijă de ea și că o va ajuta în carieră, însă ar fi mult mai bine dacă ar renunța la ideea de a continua respectivul drum artistic.

”Erai sigur că o să facem sex”

Oana și-a îndreptat atenția și spre actorul Mihai Bendeac, pe care l-a cunoscut la nunta surorii sale, Delia Matache.“Mai știi Mihai prima zi în care ne-am întâlnit?”, a întrebat retoric sora juratei show-ului de divertisment de la Antena 1. Juratul de la “iUmor” a izbucnit în râs, fiind convins că urmează ceva mai dificil.

“Erai sigur că o să facem sex”, a spus pe un ton apăsat Oana în timpul emisiunii “iUmor”, iar toți cei aflați în public au izbucnit în râs. În acel moment zâmbetul lui Mihai Bendeac a dispărut de pe chipul său, însă prezentatorii show-ului s-au amuzat. “Tu știi poveștile mele cu sora Deliei?! Deci, eu am fost invitat să fiu cavaler de onoare la nunta Deliei și erau așa: trei cavaleri de onoare și trei domnișoare de onoare. Ei, doi dintre cavalerii de onoare erau combinați cu două dintre domnișoarele de onoare. Și eu, cu sora lui Matache – tu ce ai fi înțeles?!… Nimic!”, a povestit actorul Mihai Bendeac în cabina lui, după ce Oana și-a încheiat prestația.