Oana Lovin va avea emisiune la televizor. Unde o poți vedea pe starletă în fiecare seară de la ora 23:30?

Publicat: 10/05/2021 | 16:13

Oana Lovin este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din sfera publică actuală. Din momentul în care a devenit o prezență constantă la toate mitingurile organizate în contextul pandemiei, capitalul ei de imagine a crescut considerabil, iar acest lucru i-a “oferit” job în TV.

“Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani. În aceste vremuri în care suntem invadați mai mult ca oricând de tot felul de canale media care prezintă orice mai puțin problemele de interes național și problemele fundamentale ale românilor, aceast proiect TV va fi o gură de aer proaspăt pentru că situația actuală din țară va fi prezentată de cetățeni în timp real, iar eu voi fi doar interfață lor. Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetățeanul de rând, pe situația de facto a României cu bune și cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri”, a povestit vedeta Metropola TV.

Despre Oana Lovin s-au spus și s-au scris foarte multe lucruri, mai mult sau mai puțin discutabile.

FIECARE ATAC ȘI FIECARE ARTICOL DEFĂIMĂTOR LA ADRESA MEA AU FOST PENTRU MINE REACȚIUNI LA ACȚIUNILE MELE, AU FOST DOVADA FAPTULUI CĂ DERANJEZ, PENTRU CĂ ADEVĂRUL DERANJEAZĂ ÎNTR-ADEVAR ȘI TOATĂ CAMPANIA DE DENIGRARE A FOST SEMNALUL CLAR CĂ SUNT PE DRUMUL CEL BUN ȘI TREBUIE SĂ-MI CONTINUI LUPTA. LUPTA MEA A FOST ÎNTR-ADEVAR ÎNGREUNATĂ, ATÂT ÎN SOCIAL MEDIA PRIN PAGINI ȘI CONTURI ÎNCHISE PESTE NOAPTE FĂRĂ MOTIVARE, CÂT ȘI PRIN DIVERSE FORME DE INTIMIDARE ÎN VIAȚĂ DE ZI CU ZI, PROCESE, PLÂNGERI, JANDARMI ȘI POLIȚIE LA UȘA CASEI, AMENZI PESTE AMENZI. TOATE ACESTE LUCRURI NU AU FĂCUT ALTCEVA DECÂT SĂ MĂ MATURIZEZE, SĂ MĂ CĂLEASCĂ ȘI SĂ MĂ ADUCĂ MAI APROAPE DE MOMENTUL DE AZI, conchide vedeta TV.