Oana Lis și-a deschis propriul cabinet de psihologie și își așteaptă nerăbdătoare pacienții! ”În sfârșit, sunt și eu cineva!”

Publicat: 21/02/2020 | 17:24

După ce a terminat recent un master în Psihologie, Oana Lis, soția fostul primar al Capitalei, se simte pregătită complet să dea ”lecții” și sfaturi despre viață tuturor oamenilor. Blondina își așteaptă pacienții ”în ușă”. De nerăbdare, în urmă cu câteva ore,  doamna psiholog le-a arătat fanilor săi de pe Fabebook primele imagini de la cabinetul său oficial.

La vârsta de 40 de ani, Oana Lis s-a pus cu burta pe carte și devine serioasă pe zi ce trece în ceea ce face.  Oana Lis a absolvit  Masterul în Psihologie, în cadrul Universității Hyperion din București, iar vestea cea mare a dat-o chiar pe pagina sa de Facebook, acolo unde, de altfel, își laudă fiecare reușită.

”Am luat 8.80 la scris și 10 la oral! Sunt super fericită și mândra de mine. În sfârșit, sunt și eu cineva! Doamna psiholog Oana Lis! Încântată de cunoștință! Gata, puteți să mă felicitați. În timp ce eu dădeam licența, Viorel băga la păcănele”, a scris Oana pe Facebook.

În mai puțin de un an de la absolvire, Oana Lis și-a deschis propriul cabinet de psihologie. Și, de fericire, și-a anunțat imediat ”pacienții” de pe Facebook.

 „La cabi! Va astept! Nu stiu in ce pozitie trebuia sa stau sa iasa scrisul drept!”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Pacienții deja își fac programări

Doritorii nu au întârziat să apară. Fanii au felicitat-o și au cerut detalii despre locul și programul acesteia.

”Felicitari ! Sunt prima ????????????????stii ce mi-a recomandat sotul???????? ;  Îmi lăsați un Nr de contacte; FELICITARI.IN CE ZONA SUNTETI?MULTUMESC” au scris câțiva fani pe contul de Facebook al Oanei Lis.