Oana Lis, o femeie nouă! Cursurile de dezvoltare personală au transformat-o pe vedetă: „Am investit 20.000 de euro în educația mea”

Publicat: 07/04/2020 | 21:58

Oana Lis s-a schimbat radical. Soția fostului primar al Capitalei a devenit un om nou. A lăsat în spate petrecerile și viața haotică și s-a concentrat pe dezvoltarea ei personală. Oana a terminat două facultăți și o serie de cursuri , care au ajutat-o enorm. Acum ea a devenit psihoterapeut și se concentrează asupra carierei ei.

Într-un interviu acordat pentru casino-magazine.ro, Oana Lis a vorbit despre felul în care s-a schimbat viața ei și despre afacerea pe care a pus-o pe picioare, de când și-a deschis propriul cabinet. (CITEȘTE ȘI: VIOREL LIS, ÎN PERICOL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI? MESAJUL DUREROS TRANSMIS DE OANA LIS: „E ÎN VÂRSTĂ ȘI ARE ȘI ALTE BOLI”)

„Eu în ultimii ani am făcut psihologei, dezvoltare personală și am învățat că trebuie să fiu eu bine cu mine… Credeam că este egoism să mă iubesc pe mine, să mă pun pe mine pe primul loc, credeam că e un lucru rău să fiu furioasă. Este o stare foarte, foarte normală.  Trebuie să știi să îți reglezi singură stările… În ultimii patru ani am investit 20.000 de euro în educația mea.”, a declarat Oana în cadrul interviului. (VEZI ȘI: OANA LIS A INTRAT ÎN CARANTINĂ! VEDETA A POSTAT TOTUL PE INTERNET: „BREAKING NEWS!!! EU SUNT ÎN CARANTINĂ!!”)