Oana Lis, îngrijorată pentru sănătatea lui Viorel. Fostul primar al Capitalei refuză să se opereze

Publicat: 17/04/2021 | 17:44

Oana Lis este îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului ei. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu multiple afecțiuni care trebuie investigate. Fostul primar al Capitalei ar trebui să se supună unei intervenții chirurgicale, însă Oana spune că acesta refuză categoric.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Viorel Lis este sceptic în a-și trata problemele de sănătate acum în spital. El spune că îi este frică să fie internat, pentru că nu ar mai ieși viu de acolo.

Fostul primar al Bucureștiului are o semipareză care îl pune în dificultate atunci când se deplasează prin casă, iar pe lângă asta ar trebui să se opereze.

Acesta suferă și de diabet, fiindu-i afectați nervii, fapt pentru care au apărut problemele locomotorii. Oana a vorbit pentru FANATIK despre starea lui.

„Mă descurc. De la 1 la 10 să zic că sunt pe la 7 ca stare de bine, cum să și fii în perioada asta? Nevoia te învață să te descurci. Mai am și prieteni care vin la noi. Nu e ceva atât de grav. Diabeticii au probleme mereu. Unii cu circulația periferică. Efectele după un anumit timp pot fi de două feluri: ulcerații sau afectarea nervilor. Lui Viorel îi sunt afectați nervii”, ne-a declarat Oana.

„El ar trebui să se opereze și la coloană. Ar fi trebuit să mai meargă la spital, la control de vrei doi ani, dar mai amânăm”, ne-a mai spus Oana Lis.

Oana Lis este îngrijorată că starea lui ar putea să se agraveze în orice moment.

NU RATA: Viorel Lis este “imobilizat” la pat. Soția fostului primar a dezvăluit care este starea lui de sănătate: “Este riscul prea mare, are foarte multe boli”