Oana Lis, în lacrimi! ”Nu vezi că am…” Un comentariu le întrece pe toate: e vorba despre ”domnul Lis”!

Publicat: 09/01/2020 | 18:26

Oana Lis a trezit îngrijorarea, dar și curiozitatea fanilor ei. Blonda a urcat o poză a ei pe pagina de socializare, în care este tristă, plus un mesaj sugestiv: ”Și blondele plâng câteodată!”

Oana Lis este supărată! Doar ea știe de ce, pentru că nu a vrut să divulge motivul, în ciuda insistențelor prietenilor ei de pe Facebook. ”Și blondele plâng câteodată”, a scris Oana pe pagina de socializare, în dreptul unei fotografii care emană tristețe mare. ”Am plâns până m-am înroșit toată!”, a mai spus vedeta. (CITEȘTE ȘI: OANA LIS ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI: ”O SĂ AVEM UN NEPOȚEL”)

Imediat, cei care o urmăresc pe Facebook au demarat cu întrebările. ”Plâng ei bărbații, dar blondele! Care-i baiul, Oana, nu mă face să vin la tine, că nu vin degeaba. Trebuie să stăm la o cafea neapărat dacă vin”, ” Ce ai pățit, draga mea, de ești tristă, că nu îți stă bine”, ” De ce??”, ” Ce s-a întâmplat, Oana?”, ” Ce ai pățit, frumoasa”, sunt câteva dintre ele. (NU RATA: OANA LIS, DESPRE LUPTA CU DEPRESIA: ”CU CAPUL NU TE PUI…”)

”A pierdut domnul Lis la păcanele?”, ”A pierdut Mr.Lis la păcănele?!”, sunt două comentarii care au vrut, presupunem, să trezească unorul din supărata Oana.

Vrea să dea jos kilogramele puse de sărbători

Oana Lis s-a bucurat din plin, la fel ca alte vedete, de perioada sărbătorilor, iar acum trebuie să muncească, pentru a da jos kilogramele puse atât de rapid. Așa că a decis să treacă pragul sălii de sport. (VEZI AICI: OANA LIS, ÎN CULMEA FERICIRI: “DAU DE BĂUT LA TOȚI!” CE A DETERMINAT-O PE BLONDINĂ SĂ FACĂ ANUNȚUL)

„Sunt româncă și, ca tot românul, am mâncat porc. Oricum, este mult mai sănătos decât puiul. Nu am gătit, dar prietenii mei au avut grijă și de mine și am primit salată de boeuf, cârnați, friptură, tot ce trebuie am mâncat. Caltaboși, se vede. Adică am pus câteva kg pe mine. Câte kg? Eh, acolo, 4, 5 kile. haha”, a declarat vedeta.