Oana Lis, copilărie traumatizantă! Tatăl a violat-o iar celelalte rude s-au comportat fără pic de compasiune: „Nu avem o istorie plăcută împreună”

Publicat: 15/04/2021 | 11:10

Oana Lis trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere emoțional. În urmă cu câteva zile vedeta și-a pierdut tatăl. Și, chiar dacă relația dintre ea și părintele ei nu a fost deloc una bună, Oana afirmă că l-a iertat pentru tot răul pe care i l-a făcut. 

Vestea trecerii în neființă a tatălui ei nu a lăsat-o pe Oana Lis fără reacție. Vedeta a postat un mesaj în care a vorbit despre cum s-a desfășurat relația dintre ea și acesta, dar și despre abuzurile la care a fost supusă. Soția lui Viorel Lis a fost violată de cel care trebuia, în mod normal, să o protejeze de orice rău.

„Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată. Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

CITEȘTE ȘI CUM AM FOTOGRAFIAT-O PE OANA LIS DUPĂ CE A AFLAT CĂ TATĂL EI A MURIT

Oana Lis: „Cei din familia mea nu au crezut că tatăl meu m-a violat”

Chiar dacă au trecut foarte mulți ani de la acel episod traumatic, Oana Lis susține că și-a iertat părintele pentru comportamentul pe care l-a avut. Nici față de ceilalți membri din familia ei, care nu au ajutat-o și au rănit-o,  nu are niciun fel de ranchiună.

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Pare că nu-mi pasă să discut despre ele, dar au durut groaznic. Cei din familia mea nu au crezut că tatăl meu m-a violat.

Nu am niciun fel de ranchiună pe familia mea, pe oamenii care m-au rănit, care m-au bătut, nu mi-au dat să mănânc. Mi-aduc aminte că șase luni, după ce a murit mama mea, mie îmi dădeau vecinii să mănânc. Până să termin clasa a VIII-a nu aveam ce să mănânc și îmi dădeau vecinii. De aceea acum sunt gurmandă”, a mai adăugat Oana.

VEZI ȘI OANA LIS A ÎMPLINIT 42 DE ANI. CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT VIOREL „EL TOT TIMPUL ESTE UN DRĂGUȚ”

Sursă foto: captură video