Oana Lis a intrat în carantină! Vedeta a postat totul pe internet: „Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!”

Publicat: 27/02/2020 | 19:12

Oana Lis a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a surprins fanii. În plină epidemie de coronavirus, aceasta a făcut anunțul, a intrat în carantină.

Recent, Oana Lis a postat o fotografie cu ea pe care a însoțit-o de o descriere care a contrariat lumea. „Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!!????????????Revin cu detalii!!! Detalii picante!!!”, a scris soția fostului primar al Bucureștiului. (CITEȘTE ȘI: CE SCHIMBARE ȘI-A FĂCUT OANA LIS? ȘI-A PUS BOTOX? „CE ŢI-AI FĂCUT LA BUZE?”)

Însă nu este vorba despre o carantină propriu zisă, fotografia care a ajuns pe internet era de la un restaurant de lux, iar Oana a vrut să mai destindă puțin atmosfera. Blondina a făcut haz de necaz și a încercat să mai înlăture  grijile oamneilor, care se tem de apropierea noului virus. (VEZI ȘI: OANA LIS, MĂRTURISIRI SFÂȘIETOARE DESPRE UNA DINTRE CELE MAI MARI TRAUME TRĂITE)

Ironia Oanei a fost gustată de unii dintre urmăritori, iar alții au criticat-o că glumește pe seama unei situații destul de grave.

Oana Lis a devenit psiholog

Oana Lis și-a finalizat studiile și a luat licența, vara trecută. Blonda a studiat psihologia și se gândește să profeseze în acest domeniu. Și-a deschis un cabinet psihologic, pe care l-a amenajat așa cum și-a dorit.

Soția fostului primar al capitalei pare să se simtă mai bine ca niciodată și e dorinică să facă multe lucruri. „Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta (să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!.”, a scris Oana pe contul ei de Facebook.