Oana Lis a dat lovitura! Ce și-a cumpărat vedeta cu banii pe care i-a strâns pe durata pandemiei. “Am reușit să…”

Publicat: 08/06/2020 | 12:29

Oana Lis este una dintre persoanele pe care pandemia de coronavirus a ajutat-o, în special din punct de vedere financiar. Nevoită să stea în izolare, vedeta a reușit să strângă bani și să-și cumpere o altă mașină. Soția fostului primar al Capitalei a făcut anunțul pe o rețea socială.

(CITEȘTE ȘI: OANA LIS, ÎNSĂRCINATĂ PENTRU PRIMA DATĂ? SOȚIA LUI VIOREL LIS A FĂCUT ANUNȚUL: „SUNT ALTE VREMURI ACUM”)

Starea de urgență care a obligat-o să stea mai mult în casă a fost benefică pentru Oana Lis. Blondina nu a mai avut, practic, pe ce să cheltuie sume mari de bani, astfel că a reușit să facă niște economii. Pe care le-a investit într-o mașină, la care vedeta visa de mult timp.

A fost plictiseala mare lunile astea, dar cu magazinele, restaurantele închise…am reuşit să-mi iau şi eu maşină nouă şi să renunţ la căruţă!”, a scris Oana Lis pe o rețea socială.

Oana Lis
Oana Lis și-a cumpărat o mașină cu banii pe care i-a adunat în pandemie

Oana Lis nu s-a putut baza pe ajutor de la soț

Oana Lis a trebuit să tragă singură pentru a-și cumpăra mașina dorită. Soțul ei, mai mult ca sigur, nu a putut să o ajute. În luna mai, Viorel Lis a mărturisit care este pensia sa lunară. Suma nu este deloc una mare, dacă ținem cont că bărbatul ajuns între timp la 76 de ani a fost, pentru o perioadă, primarul Capitalei.

(VEZI ȘI AICI: VIOREL LIS, ÎN PERICOL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI? MESAJUL DUREROS TRANSMIS DE OANA LIS: „E ÎN VÂRSTĂ ȘI ARE ȘI ALTE BOLI”)

Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea”, a spus Viorel Lis.