Oana Gârbea și fostul iubit al Oanei Zăvoranu au devenit părinți! ”Regina Prahovei” a născut o fetiță

Publicat: 30/03/2020 | 18:00

Oana Gârbea, așa zisa ”regină” a Prahovei a născut în urmă cu puțin timp o fetiță. Tânăra mămică s-a mândrit imediat pe contul de socializare cu bebelușul perfect sănătos. Aceasta se află momentan internată la un spital privat și este tratată regește.

Oana Gârbea este actuala iubită a lui Cezar Marin, omul de afaceri care a avut o relație cu Oana Zăvoranu înainte ca aceasta să se cupleze cu actualul soț, Alex.  Tânăra prahoveancă este cunoscută în showbiz pentru aventurile sale extraconjugale. Motiv pentru care este numită și ”Regina Prahovei”.

Tânăra mămică este internată în prezent la un spital privat din Capitală și este îngrijită regește. Aceasta mănâncă bunătăți ”ca la mama acasă”.

CITEȘTE ȘI: Rona Hartner, izolată în Franța de 17 zile! „Boala nu este ținută sub control din punctul meu de vedere. Nu suntem pregătiți pentru o astfel de criză”

Și-a înșelat soțul la câteva luni de la nuntă

Oana Gârbea ”a comis-o” grav în căsnicia cu primul său soț, Mihai. Potrivit surselor,  în urmă cu aproximativ doi ani, aceasta a fost protagonista unei mega-telenovele amoroase. La scurt timp după ce și-a unit destinul cu un renumit afacerist din Ploiești, sexoasa brunetă ar fi picat în ispită. Apropiaţii cuplului spuneau că Oana ar fi “luat-o razna“ după nuntă, iar cea care şi-ar fi băgat “coada“ ar fi fost nimeni alta decât cea mai bună prietenă a brunetei, motiv pentru care “Regina Prahovei” ar fi decis să fugă cu puştiul unui celebru milionar.

Oana Gârbea și Mihai, fostul ei soț.

CITEȘTE ȘI: Loredana Groza, două donaţii pentru cadrele medicale din Oneşti care luptă în războiul cu noul coronavirus

Cezar Marin, conflict la MAE

În urmă cu ceva timp, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, supranumit și ”Spionul Dandana” a fost în centrul unui incident petrecut la Ministerul Afacerilor Externe. Un scandal ar fi izbucnit după ce s-a aflat că acesta ar fi dat, “pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, Marin ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucra are acest drept. Lui Cezar Marin i se mai spune și “Spionul Dandana” deoarece se recomanda pretutindeni drept “Cezar 007 Șef”.

Oana Gârbea și Cezar Marin și-au oficializat relația în public la spre sfârșitul anului trecut, atunci când a apărut și vestea sarcinii ei. (VEZI: Ex-ul Oanei Zăvoranu a lăsat-o gravidă pe Regina Prahovei!)

Oana Gârbea, mamă a doua oară

În prezent, primul copil al Oanei Gârbea se află în grija bunicilor. Micuțul merge la o unitate de învățământ din Ploiești și locuiește cu ei.

Cea de-a doua sarcină nu a fost un motiv debucurie pentru părinții Oanei Gârbea, potrivit surselor.

Părinții “Reginei Prahovei” nu ar fi de acord cu relația din cauza diferenței semnificative de vârstă dintre fiica lor și ex-ul Oanei Zăvoranu, dar și pentru că Cezar Marin și-ar fi făcut, de-a lungul timpului, în lumea bună, un renume de “crai”. Ar fi ferm convinși că fiica lor merită un bărbat pe măsură, cu care să-și reconstruiască viața. În ochii lor, Cezar Marin nu s-ar încadra în acest tipar.

Oana Gârbea și fiul său.