Oana Cuzino a spus “NU” operațiilor estetice. “Nu mi-ar aduce nimic în plus!” Cum se menține prezentatoarea TV tânără

Publicat: 03/02/2020 | 14:44

De ani buni, Oana Cuzino este gazda emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de Pro TV. Ajungă la 48 de ani, prezentatoarea de televiziune are un fizic de invidiat și nu-și arată deloc vârsta. Este foarte atentă la alimentație și merge constant la sala de fitness. În plus, merge și la tratamente de înfrumusețare. Nu are nicio operație estetică, fapt pentru care merită toată admirația.

(CITEȘTE ȘI: EX-UL ”FETEI DE LA METEO” S-A COMBINAT CU IUBITA FOSTULUI SOȚ MILIONAR AL OANEI CUZINO… AVEM PRIMELE IMAGINI CU NOUL CUPLU!)

Eu cred în suplimentele care îți asigură sănătatea și frumusețea pielii întregului corp. Ca îngrijire estetică apelez frecvent la radiofrecvență și nu la intervenții estetice invazive. Am făcut foarte multe cursuri de medicină estetică și am învățat mult despre aceste proceduri, dintre toate singura interesantă mi se pare mezoterapia, care folosește anumite substanțe pentru o anumită problemă. Pentru mine, personal, intervențiile locale estetice banale – tip botox, acid hialuronic, mărirea buzelor – nu reprezintă o opțiune, cred mai degrabă în alte modalități antiaging holistice mult mai eficiente și interesante. Nu cred că mai este cazul ca la vârsta mea să corectez ceva, nu mi-ar aduce nimic în plus”, a declarat Oana Cuzino potrivit libertatea.ro.

(NU RATA: CUM A REUȘIT ROXANA CIUHULESCU SĂ SLĂBEASCĂ 14 KILOGRAME DUPĂ CE A NĂSCUT A DOUA OARĂ: ”CEL MAI GREU ÎMI ESTE SEARA”)

Nu s-a lansat la Pro TV, ci la altă televiziune: “Am stat doi ani acolo!”

Altfel, puțină lume își mai aduce aminte că Oana Cuzino nu s-a lansat la Pro TV. În urmă cu 21 de ani, bruneta a vrut televiziune și s-a dus țintă la TVR, unde avea de gând să facă parte din echipa care prezenta o emisiune pe teme medicale.

Eu m-am dus la TVR la «Medicina pentru toți», atunci doar emisiunea aceasta exista. Și acolo am cunoscut-o pe producătoare, care a avut încredere în mine. Bineînțeles că după aceea au urmat cursurile, am învățat să scriu știri, să mă exprim mai succint, să comunic în stilul jurnalistic, după care am urmat cursuri de televiziune.

Am stat doi ani acolo, la TVR, era chiar în direct emisiunea «Medicina pentru toți». În 1998 era și înainte de știri, în prime time, fiindcă au fost niște oameni foarte destupați la minte în acele vremuri, care și-au dat seama că sănătatea prezintă interes”, a povestit, anul trecut, Oana Cuzino.