Oamenii sunt scandalizați! Cum a împodobit Primăria bradul din centrul orașului Caracal

Publicat: 10/12/2019 | 08:20

Primăria din Caracal s-a ocupat din timp pentru a aduce spiritual sărbătorilor în oraș. A comandat un uriaș brad pe care l-a și împodobit… Doar că nu a fost chiar pe placul oamenilor din Caracal. O femeie chiar a postat fotografia pe un grup, unde și-a exprimat și nemulțumirea.

Alții au fost în ton cu ea, sancționând lipsa de inspirație a celor de la primărie.

”Frumos, nu ? Așa se împodobește mai nou bradul ? Cei care au donat bradul cred că au făcut.o pentru a bucura oamenii din Caracal , și pentru asta au tot respectul , dar ….”, a fost mesajul femeii care a postat fotografia cu bradul împodobit pe site-ul caracaleni.ro.

”Boschetareala, mai bine apela la populatie sa il impodobeasca si iesea mai bine cu instalatii de 15-20 de lei”, ”Cel mai „frumos” brad de Craciun, cred ca nenea primar tre sa ia lectii de la fostul primar(Ciocazanu) cum se impodobeste un brad de Craciun…”, ”Asa le place, lucru de mîntuiala! De ce să faca un lucru bun si frumos? Mai bine arunca 3 instalatii si gata pomul, prea mult strica !!!!”, ”Mai bine nu-l mai puneau! L au pus doar să și bată joc”, ”Oamenii sunt scandalizați! Cum a împodobit Primăria bradul din centrul orașului Caracal”, ”La cum arata, parca-i o gluma proasta”, sunt comentariile caracalenilor.