Oamenii au râs cu lacrimi la numărul lui! Cine este Grigore Mureșan, bărbatul de 40 de ani care a venit la Românii au talent

Publicat: 29/02/2020 | 17:25

Când crezi că nimic nu te mai poate surprinde la Românii au talent, unii participanți au grijă să demonstreze contrariul! Grigore Mureșan, bărbatul de 40 de ani venit în fața juriului cu un număr cel puțin inedit a stârnit hohote de râs! Cel mai impresionat se pare că a fost Florin Călinescu, dar nu de numărul în sine, ci mai multe de povestea de viață a lui Grigore!

În anul 2015, Grigore Mureșan pășea pentru prima dată pe scena emisiunii Românii au talent. Refuzat fiind, nu a pierdut timpul, iar acum și-a făcut din nou curaj pentru a impresiona juriul. Cu un număr bine pregătit și cu replicile la purtător, bărbatul de 40 de ani din Dumbrăveni i-a dat pe spate pe jurați, i-a făcut propuneri indecente Andrei Măruță și a stârnit hohote de râs printre cei prezenți în sală.

„Puteți să-mi spuneți Grigore Curentatul. Când eram mai mic, m-am îndrăgostit de o fată, Mara Lungu, pentru că nu am putut să o am, mi-am băgat degetele în priză și m-a scuturat curentul. 

Am cunoscut-o pe Facebook…am mai cunoscut o fată, la preselecții. O cheamă Mihaela Dumitrache și o salut, stă la Deva. Andra, pot să vin să-ți dau o îmbrățișare, că de mult timp visez asta. Nu, sunt tot virgin, sunt singur. N-am făcut sex niciodată, nu am avut noroc în viață de o fată…Mi-au propus și băieți, dar i-am refuzat. Îmi place să ling fetele pe umeri, dacă ești curios” a spus Grigore Mureșan, la Românii au talent.

De asemenea, bărbatul de 40 de ani a spus că îi plac filmele romantice, dar ceea ce a urmat întrece orice imaginație. Întrebat de Florin Călinescu cum anume rezolva „problema” atunci când i se face poftă de sex, Grigore a răspuns: „Cu mâna”. Mai apoi, concurentul a început să cânte melodia „Amintirile” de la 3SE, moment în care publicul a avut o criză de râs. Desigur, toți jurații i-au dat „X” lui Grigore, cu excepția lui Florin Călinescu, juratul care s-a bucurat pe deplin de momentul savuros.