Oamenii au crezut că nu văd bine! Soția lui Răzvan Fodor s-a transformat în Jennier Lopez: „Amândouă deținem câteva milioane”

Publicat: 18/02/2020 | 12:06

Irina Fodor este cu adevărat o prezență sexy în showbizul românesc. Soția lui Răzvan Fodor întoarce toate privirile, dar atunci când se lasă pe mâinile specialiștilor iese ceva…wow! Așa se face că șatena a avut parte de o zi de răsfăț și mare i-a fost mirarea atunci când cei mai pricepuți stiliști au transformat-o în nimeni alta decât Jennifer Lopez. De la machiaj, până la ținută, totul a fost desprins, parcă, din concertele celebrei artiste!

Răzvan Fodor are toate motivele să fie mândru, căci soția lui, Irina, este o bombă sexy, chiar dacă a trecut printr-o naștere. Focoasa șatenă îl face mândru pe artist cu toate aparițiile sale, dar, de curând, aceasta a simțit pe propria piele una dintre cele mai extravagante transformări de imagine. Mai exact, Irina s-a lăsat pe mâna specialiștilor și a ajuns să arate la fel ca Jennier Lopez. Machiată profesional, în stilul artistei și îmbrăcată provocator, într-un body negru, din piele, o bluză roșie cu trenă și o geacă de piele, tot neagră, Irina Fodor a făcut deliciul internauților, căci bărbații nu și-au putut lua ochii de la ea!

Extrem de încântată de schimbarea pe care a făcut-o, Irina a făcut haz de necaz prin intermediul unei postări de pe blogul său personal și a mărturisit că mai avea puțin și credea și ea că seamănă cu starul muzicii internaționale.

Tot pe ideea de haz de necaz a mers Irina Fodor când a explicat că, în comparație cu Jennifer Lopez, care deține câteva milioane bune de euro, aceasta se poate rezuma doar la lei. „Vreo jumătate de zi a durat cu totul transformarea, și m-am simțit exact că Cenușăreasa, când o pregătea zâna cea bună pentru noaptea balului. La ședința foto ce a urmat, sub lentila lui Dacian Foldi (The Storyalist), mă simțeam deja atât de în pielea personajului, că îmi era și frică că nu mai ies până mă întorc acasă la soț, și îl zăpăcesc pe creștinul ăla cu vreo pretenție de divă de mă trimite la mama, la Buzău, urgent, nu de alta, dar nu știu unde stă mama lui J Lo, că m-aș duce la ea.

Începusem să cred pe bune că semăn cu Jennifer și găseam tot felul de puncte comune. Adică, pe bune, la urma-urmei, amândouă deținem câteva milioane: ea-de euro, eu-de lei(vechi), amândouă suntem căsătorite cu bărbați frumoși, bine, ea a fost căsătorită cu mai mulți, da’ nici la mine nu e timpul pierdut”, a glumit Irina Fodor pe blogul ei, despre transformarea făcută.