Oamenii au crezut că nu văd bine! Fotografia cu Fecioara Maria, apărută pe cer, devenită virală: „Este semnul pe care-l aşteptam”

Publicat: 27/03/2020 | 19:26

O fotografie care ar fi reprezentat-o pe Fecioarei Maria pe cer, în luminile curcubeului, a creat isterie pe rețelele de socializare, oamenii considerând-o un semn de la divinitate în mijlocul pademiei de coronavirus.

Totul s-a petrecut orașul argentinian San Carlos, unde un locuitor susține că fiica sa a făcut fotografia cu apariția miraculoasă. Imaginea a devenit într-un tip record virală.

Martorii au confirmat

O altă femeie din Argentina susține că a văzut și ea minunea. „Mulțumesc Fecioarei că ne-a protejat, că divinitatea ne arată semne și pentru mila Domnului pentru oameni”, a scris aceasta pe Facebook.

/ Sursa foto: Daily Mail

Presa locală afirmă că Fecioara Maria a fost văzută și din orașul Candelaria din apropiere. San Carlos este unul dintre cele mai vechi orașe iezuite din provincie, potrivit Daily Mail.

Argentina are confirmate 589 cazuri de coronavirus și s-au înregistrat 12 decese. Locuitorii din America de Sud apelează la credință în această perioadă în care umanitatea este amenințată de boală.

Preoți din Chile au folosit o sculptură a Fecioarei pentru a binecuvânta anumite regiuni dintr-un elicopter în timp ce țara intră în carantină.