O vicecampioană la atletism a fost născută în închisoare! Tânăra abandonată la naștere își caută acum tatăl

Publicat: 04/03/2020 | 19:17

Giorgiana Elena Lupu este o tânără de 23 de ani care a luat viața în piept încă din primii ani de viață. Invitată la emisunea ”Acces Direct”, fata și-a povestit întreaga viață. A fost născută în închisoare, apoi abandonată de mamă. Ulterior, copilul chinuit de soartă a devenit o vicecampioană la atletism, dar înainte de asta a avut un parcurs extrem de dificil în viață. În timpul copilăriei sale a ajuns să trăiască în șapte centre de plasament.

În ciuda anilor grei din viața sa, Giorgiana și-a creat singură drumul spre succes. În afara pasiunii legată de sport, tânăra este talentată și în literatură. Atsfel că a publicat o carte cu poezii, iar o strofă din volumul său este dedicată tatălui său, pe care tânăra sportivă nu-l cunoaște, însă luptă neîncetat pentru a-i afla identitatea.

Cu lacrimi în ochi, tânăra de 23 de ani a rostit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” o strofă din poezia dedicată tatălui său: ”Unde ești tu acum, oare, tu nu știi ce rău mă doare, lipsa ta în viața mea mi-a înnegrit inima. Am luptat enorm de mult și am depășit orice drum. Este o speranță în mine, știu că am să dau de tine!”

„M-am născut în puşcărie. După ce m-am născut în puşcărie am fost luată de Protecţia Copilului la Bacău, fiindcă mama nu avea condiţii să mă crească (…). Au fost nişte ani foarte greu de descris. Adică nu există cuvinte ca să vă explic ceea ce am simţit şi cât dor mi-a fost de părinţi. (…) Eu când m-am uitat prima oară în certificatul meu de naştere şi am văzut la tată, atunci am simţit o lovitură în piept. Am simţit ca şi cum s-a rupt ceva înăuntrul meu”, a spus Giorgiana Elena Lupu la „Acces Direct”.

Giorgiana a încercat să îşi găsească tatăl cu ajutorul mamei sale, însă în loc să îi ofere sprijin, femeia a minţit-o, informând-o cu detalii total eronate, tocmai pentru a-i ascunde adevărul.

„Mereu îmi spunea când o întrebam de tata… Îmi spunea că nu ştie. După ce am crescut îmi spunea că o să-mi spună după ce o să cresc, după ce o să fiu mai mare. Iar ea, când am împlinit vârsta de 10 a plecat din ţară şi n-a mai venit de 12 ani, 13 ani de zile”, a mai spus tânăra.

Tânăra ştie doar că tatăl ei a fost student la Facultatea de Litere atunci când a cunoscut-o pe mama sa. Femeia i-a spus că a născut-o doar pentru a ieşi din închisoare.