O vedetă face dezvăluiri cutremurătoare din ultima perioadă a vieții Cristinei Țopescu: ”Și nimeni dintre cei puțini rămași nu a…”

Publicat: 13/01/2020 | 20:54

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre felul cum și-a trăit ciațaîn ultima perioadă Cristina Țopescu, fosta prezentatoare tv găsită moartă duminică, 12 ianuarie. Bahmu spune că intrase într-o depresie.

„Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoiala reflectoarelor, fără falsitățile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință! O ființă caldă cu suflet bun, care ajută cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani.

Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuza contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute, fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!! Păcat, mă doare sufletul!!! Rămas bun, Cristina Țopescu!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina de socializare.

Cristina Țopescu suferea de depresie?

Același lucru îl spusese și medicul oftalmolog Monica Pop, duminică seara, la scurt timo după ce a fost anunțată moartea Cristinei Țopescu.

„Aș fi vrut să nu am ocazia niciodată să vorbesc despre așa ceva. Când a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. În aceeași perioada a mai pierdut și doi câini. Cristina era o singuratică, așa a fost dintotdeauna. Are doi frați, care nu stau în București, mama care stă în Germania.

A fost prima dată când nu mi-a răspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Crăciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatălui său. Am mers cu ea la spital de câteva ori, când era internat domnul Țopescu, el se bucură foarte mult când o vedea”, a declarat Monica Pop.