O vedetă din România și-a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni. Avem prima poză cu burtica, după ce am dezvăluit în exclusivitate că este gravidă

Publicat: 27/12/2019 | 13:40

O vedetă din România și-a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni, iar acum, de Crăciun, a recunoscut public că urmează să devină mămică. Avem prima poză cu burtica, după ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate că este gravidă la finalul lunii octombrie. Celebra șatenă a fost copleșită de numărul mare de mesaje de felicitare.

Oana Gârbea, gravidă în 6 luni! Și-a ținut sarcina ascunsă

Oana Gârbea, supranumită “Regina Prahovei”, se pregătește să devină mămică pentru a doua oară, iar ea a dat fericita veste în urmă cu câteva ore prin intermediul unei poze de album. În prima imagine publică cu burtica de gravidă, vedeta apare lângă bradul împodobit de Crăciun, îmbrăcată într-o rochie sexy, roșie, iar mâinile și le ține protectiv pe pântece.

“#merrychristmas#6monthspregnant #crăciunfericit #însărcinatăîn6luni????????????????????” este mesajul pe care Oana Gârbea l-a scris pe contul ei oficial de Instagram.

Deocamdată nu se știe dacă ea și iubitul său, Cezar Marin vor avea o fată sau un băiat. Însă, acest aspect nu i-a împiedicat pe apropiați și fani să o felicite pe viitoarea mămică.

“Felicitări, Oana????????????????”, “Asta da! Bucurie de Crăciun, sarcină usșoara!” , “Felicitări, sarcină ușoară” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea Oanei Gârbea. “Regina Prahovei” are un băiat din primul mariaj.

Cezar Marin, Epopeea de la MAE

În trecut, fostul iubit al Oanei Zăvoranu a fost în centrul unui incident petrecut la Ministerul Afacerilor Externe. Scandalul ar fi izbucnit după ce s-a aflat că Cezar Cătălin Marin ar fi dat, “pe sub mână”, două pașapoarte diplomatice. Practic, el ar fi profitat de faptul că agenția pentru care lucra are acest drept. Lui Cezar Marin i se mai spune și “Spionul Dandana”, pentru că se recomanda peste tot: “Cezar 007 Șef”.