O vedetă de la noi este însărcinată din nou! A făcut anunțul în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Publicat: 20/01/2020 | 18:51

La câteva ore după ce s-a aflat că una dintre frumoasele actrițe din serialul Sacrificiu este însărcinată, o altă vedetă de la noi a anunțat că va deveni mămică. Aceasta din urmă a făcut anunțul fericit în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Citește și: Veste fabuloasă! Vedeta de la Antena 1 e gravidă! A rămas însărcinată din greșeală: „Nu am plănuit”

Anca Bucur este însărcinată pentru a doua oară

Anca Bucur, câștigătoarea titlului Miss Fitness Universe 2019 pentru a șasea oară, este gravidă din nou. Ea a păstrat sarcina ascunsă o perioadă, însă, astăzi, a făcut public totul. Așezată pe canapeaua din emisiunea lui Cătălin Măruță, frumoasa antrenoare de fitness a mărturisit că fiul ei, Rareș, a aflat deja că va avea un frățior sau o surioară.

“Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine”, a declarat Anca Bucur în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Citește și: Mai ceva ca-n filmele americane! Cum și-a cunoscut Anca Bucur soțul! Povestea o va impresiona și pe Andreea Marin, “eleva” ei

După ce a părăsit platoul show-ului moderat de Cătălin Măruță, Miss Fitness Universe 2019 a făcut o postare emoționantă pe Facebook, unde a anunțat că anul acesta va deveni mămică pentru a doua oară.

Anca Bucur a anunțat și pe rețelele de socializare că este însărcinată din nou © Facebook
Anca Bucur a anunțat și pe rețelele de socializare că este însărcinată din nou © Facebook

Campioana Anca Bucur și soțul său au un băiat

Originară din Târgu Mureș, Anca Bucur este pasionată de sport și are o viață echilibrată de mult timp. Vedeta și soțul ei s-au căsătorit în 2013. Frumoasa antrenoare de fitness a devenit mămică pentru prima dată pe 31 august 2018. Când fiul ei, Rareș, a împlinit un an, Miss Fitness Universe 2019, a scris un mesaj emoționant și a publicat o poză de album realizată în maternitate.

“R.A.I. 31.08.2018 ora 17:00, a fost momentul în care te-am ținut în brațe pentru prima data și-am simtit cele mai profunde emoții! M-am îndrăgostit de tine nebunește, încă din momentul în care erai «un punct mic» la mine în burtică. O dragoste ce nu o pot descrie în cuvinte… dragoste ce se face tot mai mare și frumoasă! La mulți ani îngerașul meu! Să fii sănătos, la fel de vesel și plin de energie faina mereu ????Te iubesc, Mama #lamultiani #happybirthday #mybabyboy #firstbirthday #happiness #love #momlife #teiubesc” este mesajul postat în vara anului trecut de vedetă.