O vedetă de la Antena 3, vis premonitoriu despre moartea nepoatei sale: “Sora mea a născut-o şi copilul a decedat imediat”

Publicat: 12/01/2020 | 11:36

O vedetă de la Antena 3 a dezvăluit o dramă pe care a trăit-o alături de familia sa. Ea a avut vis premonitoriu despre moartea nepoatei sale, iar mărturiile despre acest moment sunt sfâșietoare. În cadrul interviului, a recunoscut că i-a luat o vreme să învețe să trăiască din nou, iar cicatricile lăsate în suflet de traumă s-au mai vindecat… și cu trecerea timpului.

O vedetă de la Antena 3, vis premonitoriu despre moartea nepoatei sale

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu impresionant despre visul premonitoriu teribil pe care l-a avut înainte ca sora ei să nască înainte de termen. Nepoțica vedetei de la Antena 3 s-a grăbit să vină pe lume pe când avea șapte luni și, din păcate, medicii nu au putut face nimic ca să o țină în viață.

“Atunci când visăm vise color, clare, trebuie să le scriem pe o foiţă, într-un caeit. Şi apoi vedem: am visat asta şi asta şi asta. S-a întâmplat asta celui pe care l-am visat sau mie? La câte zile? Şi atunci ştii: ai vise premonitorii, cam aşa arată, cam asta se poate întâmpla. Ce ai visat se poate şi interpreta. Uite, de pildă, eu am visat când eram tânără… Sora mea era însărcinată… Se spune că atunci când visezi animale e boală si am visat că ea mulgea vaca într-un vas. Şi parcă era atârnată vaca aşa, în sus şi ea o mulgea. Joi seara, am visat şi sâmbătă, sora mea a pierdut sarcina. Fetiţa de 7 luni. Sora mea a născut-o şi copilul a decedat imediat. Deci, practic, visul meu a fost de durere, de boală, de suferinţă. Am avut informaţia imediat. Îţi dai seama că nu am ştiut ce se va întâmpla, nu ştiam că ea va naşte şi o să îi moară copilul. Practic, aşa mi-am dat seama că unele vise pe care le visez eu au acces la o informaţie foarte importantă. Dar astea sunt lucruri pe care fiecare şi le poate nota. Sunt oameni care visează vise premonitorii. Eu accept, pentru că există tot felul de oameni cu tot felul de capacităţi”, a povestit Lidia Fecioru cu durere în glas în cadrul emisiunii “Lumea nevăzută” de la Antena Stars.

Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a explicat cum poate fi făcută diferenţa între un vis normal şi unul premonitoriu.

“Noi existăm în copia noastră energetică. În primul rând, aura noastră este o copie energetică şi noi existăm în astral. Dar nu suntem tot timpul acolo. O facem prin dedublare, în timpul somnului şi cam atât. Am avut o astfel de experienţă, am făcut-o voit . O experienţă pe care nu aş mai repeta-o niciodată în viaţa mea şi nici nu am mai repetat-o niciodată. Am încercat o dedublare forţată, într-un fel, fără profesor, fără nimic, fără a şti foarte multe lucruri. E foarte riscant pentru că, într-adevăr, există entităţi negative foarte multe, noi trebuie să înţelegem că noi nu trăim singuri pe pământul ăsta, noi avem entităţi paralele, lumi paralele care se intersectează cu noi. De aceea noi avem foarte multe informaţii, de multe ori avem informaţii pe care nu ştii de unde le ai. Se accesează nişte câmpuri informaţionale. Cum omul are aura lui. Dar aura lui are 7 straturi, este câmpul informaţional, câmpul energetic… Uite, dacă un om, noaptea, pleacă în astral, acea zbatere înainte de a dormi noi este, de fapt, ruperea corpului astral de corpul fizic. Visul nostru este, de fapt, accesarea unor informaţii. Sunt unele vise, premonitorii. Asta ce înseamnă? Accesul în timpul somnului la câmpul informaţional, de unde a luat informaţia ce i se va întâmpla în viitor”, a mai declarat cunoscuta vedetă.