O vedetă celebră din România a picat BAC-ul! Vezi ce note a luat bruneta

Publicat: 29/06/2020 | 23:09

În fiecare an, BAC-ul le pune bețe în roate multor elevi, iar printre aceștia se numără și o vedetă celebră din România, care l-a picat. Iată ce note a luat bruneta. 

Pe vremea când nu era cunoscută publicului, Iuliana Luciu a trecut printr-o perioadă grea. Se întâmpla în 2006, atunci când a dat examenul de bacalaureat și se pare că nu a acordat suficiență atenție pregătirii temeinice. 

Absolventă a Grupului Școlar Industrial Sf. Pantelimon din București, sora Nicoletei Luciu nu s-a descurcat deloc bine la BAC. Iuliana a obținut rezultate dezastruoase. Cele mai mari bătăi de cap i le-a dat proba de Limba și literatura română, unde a luat nota 4,25. La română, oral, a luat 8, la franceză, 9, la istorie 6,60, la sociologie 6,10 și la sport 9. 

Iuliana a făcut contestație

Nemulțumită, fosta asistentă TV a depus contestație, însă nu a ajutat-o, ci dimpotrivă. În urma recorectării lucrării, Iuliana a primit 3.30. 

În sesiunea din toamnă, bruneta s-a pus cu burta pe carte și a luat note de trecere la toate probele, obținând nota 7,45. 

Iuliana a povestit, într-un interviu mai vechi, că a avut probleme în copilărie și că rămânea nemâncată.

„Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte bine dispus şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă, mă rog, uşa închisă şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea, adică sunt obişnuită cu ea”, a povestit Luciu în urmă cu mai bine de un an.

„Îmi doresc foarte tare să mă reîntorc în televiziune, pentru că, așa cum mi-a zis cineva, mă iubește camera. Dar, nu se știe niciodată, aștept un proiect care să fie pe placul meu, să mă integrez foarte bine”, mai spunea bruneta.