O vânzătoare de la un magazin de cartier a fost amendată în timpul programului! A refuzat să-i prezinte poliţistului local adeverinţa necesară pentru justificarea deplasării

Publicat: 29/04/2020 | 20:37

O vânzătore de la un magazin de cartier a fost amendată, chiar în timpul serviciului. Femeia a refuzat să îi prezinte polițistului adeverința necesară pentru a justificarea deplasării și s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

Femeia din județul Caraș-Severin a primit o amendă mai mare ca salariul ei pe o lună, în urma unei neînțelegeri cu un polițist local. Se pare că între cei doi s-a iscat un conflict. Femeia a refuzat să îi prezinte adeverința polițistului care nu avea nici mască, nici mânuși. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL. O BĂTRÂNĂ DE 101 ANI A SUPRAVIEŢUIT GRIPEI SPANIOLE, CANCERULUI ŞI COVID-19: ”ARE UN ADN SUPRAOMENESC”)

„A ajuns în faţa magazinului, a împins bariera şi i-am spus că nu are voie să intre pentru că, în primul rând, este ora închiderii şi în al doilea rând noi servim de la uşă. A început scandalul cu mine: «Ce, eu nu am voie să intru? Nu vezi cine sunt eu?» Au fost nişte discuţii. În acel moment, mi-a spus: «O să te aranjez eu. Dă-mi adeverinţa de serviciu». Nu avea nici mască, nici mănuşi, i-am arătat-o de la pult şi i-am spus să cheme un echipaj cu mască şi mănuşi că le-o înmânez: «Bine, nenorocito! Te aranjez eu pentru asta”, a povestit vânzătoarea pentru Adevărul.

Imediat după ce a avut loc această întâmplare femeia a mers și a reclamat cele întâmplate primarului și a crezut că totul s-a rezolvat, însă la câteva zile distanță s-a trezit cu amenda.  (VEZI ȘI: CE SE VA ÎNTÂMPLA DUPĂ 15 MAI? CELE PATRU SCENARII LUATE ÎN CALCUL DE GUVERN)

„În cazul ăsta nu mai pot să mă mai adresez nici primăriei, doar instanţei. E strigător la cer. Eu merg la serviciu, sunt expusă. Am o familie. Salariul meu lunar este de 1.700 de lei. Eu  nu pot să plătesc o amendă de 2.000 de lei pentru că un comunitar îşi permite aşa ceva. O să mă adresez instanţei. Chiar nu pot să o las aşa pentru că este un abuz. Eu eram în timpul serviciului, nu eram nici la plimbare nici pe stradă. Eu dacă merg doi metri la magazin îmi fac declaraţie”, a declarat Sofia Obrejan.