O tânără și-a transformat Dacia Duster într-un dormitor. Rezultatul a devenit viral

Publicat: 06/01/2020 | 10:38

Să transformi în dormitor o mașină Dacia Duster? Poate părea cel puțin o idee extravagantă, apărută ca urmare a plictiselii sau pentru că proprietarul dorește să iasă, neapărat în evidență. Dar o tânără a demonstrat că se poate, iar filmulețul postat de ea pe YouTube a devenit, firește, viral, următoritorii fiind plăcut surprinși de inițiativa fetei.

Caracteristicile tehnice ale Daciei Duster au ajutat-o pe fată să își ducă la bun sfârșit proiectul. Firește, spațiul de locuit nu este unul impresionant, însă o astfel de transformare este potrivită călătoriilor în natură și campingului. Tânăra a început prin a rabata bancheta din spate. Ulterior a adus în mașina-dormitor o saltea, plus pături și perne. Mai simplu de atât nu se putea, iar multora li s-a părut surprinzător că nu s-au gândit și ei la o astfel de variantă.

Nu se poate vorbi despre confort la standarde înalte, însă fata este extrem de fericită și mulțumită de realizarea ei. Nemaivorbin despre faptul că Dacia Duster mai primește, iată, o notă bună.

Dacia Duster este un SUV construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia din 2010. A fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud. Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India. Este al treilea model al mărcii Dacia bazat pe platforma Logan, după Sandero.