O tânără obligată să se prostitueze a fost bătută cu picioarele în burtă de iubitul-proxenet, când era însărcinată în luna a șaptea

Publicat: 04/06/2020 | 15:48

Dosarul interlopilor din Giurgiu „specializați” în proxenetism, trafic de persoane, contrabandă și spălarea banilor conține relatări terifiante. Potrivit unor surse judiciare, una dintre victimele clanului Didilă a povestit cum a fost obligată să se prostitueze până în luna a opta de sarcină. Iar când era în luna a șaptea a fost lovită cu piciorul în burtă chiar de către iubitul ei, urmarea fiind că fetița ei s-a născut cu un defect la ochi.

Povestea victimei începe din 2012, când, la vârsta de 17 ani, a plecat, împreună cu părinții, în Anglia, unde l-a întâlnit pe Marius Didilă. Potrivit surselor noastre, tânăra le-a relatat anchetatorilor că Didilă se ocupa, la vremea respectivă, cu furtul din magazine. Cei doi au început o relație, iar Marius Didilă i-ar fi propus să meargă cu el într-o localitate aflată la 12 kilometri, pentru a o prezenta unchiului său. (VEZI ȘI: Cum a căzut Clanul Didilă din Giurgiu. Staborul i-a luat denunțătorului „fata de 1.000 de euro pe zi” și i-a dat-o șefului…)

I-a oferit tricourile lui să își mascheze sarcina

Acolo, tânăra i-a cunoscut pe mai mulți membri ai clanului și ar fi observat cum două dintre femeile din familie plecau seară de seară de acasă cu taxiul, în jurul orelor 19.00 și se întorceau la miezul nopții. Iar, la întoarcere, le înmânau bărbaților câte 200-300 de lire.

În scurtă vreme, victima a rămas însărcinată cu Marius Didilă. Acesta i-ar fi propus să practice prostituția, iar, la refuzul primit inițial, ar fi replicat că, în momentul în care se va naște copilul, nu vor avea unde să locuiască, deoarece imobilul pe care îl construieşte în municipiul Giurgiu este finalizat doar pe exterior.  (CITEȘTE AICI: Atrocitățile clanului Didilă. Cum erau tratate tinerele obligate să se prostitueze. „Se ținea de o bară ca să-i dea mai tare cu picioarele în cap”)

Marius Didilă ar fi insistat pe lângă iubita lui să se prostitueze, spunându-i că nu are de ce să se teamă, pentru că, în cazul unor probleme cu clienții, vor interveni trei membri ai clanului. Pentru că tânăra avea o constituție astenică, iar sarcina era foarte vizibilă, chiar și în luna a treia, Didilă i-a oferit tricourile sale, care erau largi, sfătuind-o să își mascheze burta.

Sume cuprinse între 400 și 800 de lire sterline pe zi

„Arsenalul” grupării din Giurgiu

Potrivit spuselor sale, tânăra ar fi început practicarea prostituției în primăvara lui 2013. Pleca de acasă cu taxiul împreună cu celelalte două femei și mergeau în zona unui magazin non-stop. Victima ar fi povestit cum s-a prostituat, zi de zi, până în luna a opta. Didilă nu i-ar fi mai fi dat voie să își viziteze părinții, ci doar să vorbească la telefon cu ei.

Banii obținuți din practicarea celei mai vechi meserii ajungeau, evident, la proxeneți, iar femeile erau nevoite să le ceară chiar și sume mici, pentru țigări sau băuturi energizante. Potrivit mărturiilor victimei, prezervativele nu le cumpărau tinerele, ci le primeau din partea unor ONG-uri.

Din prostituție, iubita lui Marius Didilă ar fi obținut sume cuprinse între 400 și 800 de lire sterline pe zi, bani pe care îi înmâna proxenetului. Din toate sumele, victima își oprea 30 de lire, dar proxenetul-iubit nu o lăsa să îi dea cumva pe haine, ci o punea să le fure din magazine. (NU RATA: Șefii Clanului Didilă își țineau averile la vrăjitoarea „Banca” și…)

A pus-o să fure din magazine când nu s-a mai putut prostitua, din cauza sarcinii prea avansate

Când era însărcinată în luna a șaptea, victima ar fi avut dureri abdominale și a decis să rămână acasă. Didilă nu a fost însă de acord. A sfătuit-o să ia paracetamol și algocalmin și să treacă la treabă. Cum tânăra a refuzat, Marius Didilă ar fi lovit-o cu piciorul în zona abdominală. Deși ar fi vrut să apeleze la numărul de urgență pentru a solicita ajutor medical, nu ar fi fost lăsată, de către același iubit-proxenet, potrivit relatărilor menționate de sursele citate.

Din momentul în care nu a mai practicat prostituția, din cauza sarcinii mult prea avansate, iubitul i-ar fi propus tinerei să fure din magazine, pentru a suplini fondurile lipsă. În ianuarie 2014, tânăra a născut o fetiță cu un defect la un ochi, urmare a faptului că a fost lovită în timpul sarcinii, potrivit spuselor sale.

Pentru că micuța reprezenta un impediment în reluarea activităților de prostituție, Marius Didilă i-a propus iubitei sale să o lase în grija unei mătuși. Deși s-a opus inițial, tânăra a ajuns până la urmă la „soluția” proxenetului-iubit. Fetița a fost trimisă la mătușă, care ar fi cerut, pentru început, 150 de lire pentru a lua în grijă și 50 de euro pentru scutece.

Vreme de șase luni, până în august 2014, tânăra a continuat să se prostitueze la solicitarea interlopului, care i-ar fi spus că trebuie să producă bani pentru a finaliza construcția casei din Giurgiu, care le-ar aparține amândurora.

Un caz cu multe ramificații

DIICOT a reuşit să distrugă clanul de proxeneţi violenţi din Giurgiu după ce staborul ţigănesc i-a luat „fata de 1.000 de euro pe zi” denunţătorului şi i-a dat-o şefului grupării. Procurorii au cerut arestarea a nu mai puțin de 10 persoane, acuzate de proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane sau dare de mită în acest dosar.

Ancheta a debutat în decembrie 2018, când la DIICOT s-a înregistrat denunţul unei persoane apropiate de clan. Bărbatul respectiv le-a spus anchetatorilor că Ciprian Didilă  a obligat-o pe o femeie să practice prostituția în Anglia, Germania, Elveția și Austria, în perioada 2012 – 2018, obținând sume de bani în cuantum de 1.000 de euro pe zi.
Miercuri, 13 mai, procurorii D.I.I.C.O.T. și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au efectuat un număr de 16 percheziții domiciliare. Cauza a vizat destructurarea grupării suspectate de trafic de persoane, proxenetism, contrabandă, șantaj, complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei, dare de mită și divulgarea informațiilor secret de serviciu. (CITEȘTE AICI: Cum a fost ajutat Clanul Didilă de un ofițer de la Poliția de Frontieră Giurgiu. Interlopii aveau acces la secrete de serviciu și…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)